vrijdag 8 februari 2019

Autozine: BMW 8-Serie nu als First Edition

BMW 8-Serie nu als First Edition
BMW presenteert een gelimiteerde uitvoering van de 8-Serie Coupe: de M850i xDrive Coupe First Edition. Zijn exclusiviteit is gegarandeerd door de individuele samenstelling van de auto en de oplage van slechts vierhonderd exemplaren wereldwijd. De M850i xDrive Coupe First Edition (gecombineerd brandstofverbruik 9,7-9,8 l/100 km; gecombineerde CO2-emissie 221-224 g/km) verschijnt komende lente. De aandrijvings- en wielophangingstechnologie van de tweedeurscoupe is nu ook te combineren met exclusieve uitrustingsdetails van BMW Individual, voor zowel exterieur als interieur.
Lees verder

Range Rover Velar nu als SVAutobiography
Land Rover geeft zijn premium SUV, de Range Rover Velar, meer kracht, luxe en exclusiviteit met de introductie van de Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition. Deze topversie wordt in een kleine oplage geproduceerd. De topversie van de Range Rover Velar-reeks is ontwikkeld door Land Rover Special Vehicle Operations en wordt aangedreven door de 5,0-liter V8 Supercharged benzinemotor. De auto is voorzien van een aantal unieke designkenmerken en om de exclusiviteit te waarborgen, is deze unieke uitvoering slechts een jaar leverbaar.
Lees verder

Fastned opent bij Van der Valk Duitsland
Fastned, dat bouwt aan een Europees netwerk van snellaadstations, opent een snellaadstation bij Van der Valk Hotel Gladbeck, direct aan de A2. Dit is het eerste station van Fastned bij een Van der Valk hotel en onderdeel van een samenwerking om meer stations in Duitsland te realiseren. Het snellaadstation van Fastned bij Van der Valk in Gladbeck heeft een 50 kW en een 175 kW snellader. Hiermee kan tot 50 keer sneller dan thuis geladen worden met 100% duurzame elektriciteit.
Lees verder

Nissan introduceert Qashqai N-Motion
De Qashqai N-Motion is een nieuwe speciale uitvoering van Nissans succesvolle Crossover. Nissan heeft zowel het interieur als het exterieur van de QASHQAI N-Motion voorzien van unieke designelementen die de positie van de Qashqai als ultieme Crossover moeten versterken. De Qashqai N-Motion is per direct te bestellen.
Lees verder

VW Passat ondergaat facelift 2019
In het jaar dat de 30-miljoenste Passat van de band rolt, presenteert Volkswagen een nieuwe versie met nieuwe motoren, een vernieuwd design en innovatieve technologie. Een wereldprimeur daarbij is Travel Assist, dat gedeeltelijk autonoom rijden bij snelheden tot 210 km/h mogelijk maakt. De vernieuwde Passat komt aan het begin van het vierde kwartaal van dit jaar op de markt.
Lees verder

Skoda toont interieur Kamiq
Skoda geeft kort voor de wereldpremiere van de nieuwe KAMIQ op de Autosalon van Geneve 2019 de eerste beelden vrij van het interieur van de nieuwe stads-SUV. Het interieur combineert ergonomie en emotie met Skodas gebruikelijke hoeveelheid binnenruimte. De KAMIQ is het tweede model met het nieuwe interieurconcept van het Tsjechische merk.
Lees verder

Autotest: Nissan Micra
Autofabrikanten vernieuwen in rap tempo hun gehele assortiment. Dat doen ze niet omdat ze graag willen vernieuwen, het is pure noodzaak. Nieuwe emissie-eisen dwingen autofabrikanten namelijk om schonere motoren aan te bieden. Dat kan door bestaande motoren aan te passen, maar het kan ook anders...
Lees verder