dinsdag 12 februari 2019

Autozine: BMW test iNEXT op poolcirkel

BMW test iNEXT op poolcirkel
Nieuw technologisch vlaggenschip van BMW Group voltooit eerste serie gecombineerde tests van aandrijflijn, onderstel en wielophanging onder extreme omstandigheden in het wintertestcentrum in Arjeplog, Zweden. Het wintertestcentrum van de BMW Group in het Zweedse Arjeplog is het toneel van de tests van de complete auto. In Arjeplog test BMW alle componenten van de aandrijflijn, de wielophanging en het onderstel onder extreme omstandigheden om ze te perfectioneren en optimaal op elkaar af te stemmen.
Lees verder

Lexus toont RC F en RC Convertible
Lexus presenteert twee Europese primeurs op de Autosalon van Geneve 2019. De ene geeft een idee van de toekomst van Lexus op designgebied en de andere staat voor de steeds grotere deelname van Lexus in de internationale autosport.
Lees verder

Nissan Micra aangepast voor 2019
De Nissan Micra is voor modeljaar 2019 voorzien van een nieuwe 1.0-liter driecilinder turbobenzinemotor. Tevens is de Micra leverbaar in de speciale uitvoering N-Sport. Deze speciale uitvoering is voorzien van onderscheidende details voor het in- en exterieur. De nieuwe motorvariant is per direct te bestellen en de prijzen beginnen bij 18.990 euro.
Lees verder

Opel kondigt nieuwe Corsa aan
Opel kondigt de nieuwe Corsa aan. De zesde generatie belooft veel nieuwe technologie, waaronder de IntelliLUX LED Matrix-verlichting uit de Astra en Insignia. Het belangrijkste is echter dat de zesde Corsa ook beschikbaar zal zijn als elektrische auto. Daarmee blijft Opel trouw aan het streven om innovatieve technologie voor iedereen bereikbaar te maken.
Lees verder

Autotest: Opel Combo
Wie nu een Opel Combo rijdt, kiest later hoogst waarschijnlijk de nieuwe Opel Combo. Dat is te danken aan het DNA van Opel, waardoor tot op zekere hoogte verspelbaar is hoe de volgende Combo zal zijn. En het DNA van de bestuurder past natuurlijk ook bij dat van de auto. Maar... wat als de herkomst opeens verandert? Sinds kort maakt Opel namelijk deel uit van de PSA-groep. Daarmee is de nieuwe Combo in de basis gelijk aan de voornaamste concurrenten. Hoe weet Opel zich nog te onderscheiden?
Lees verder

Mitsubishi vernieuwt ASX 2019
Mitsubishi Motor Corporation (MMC) presenteert de grondig vernieuwde ASX. De compacte SUV (in sommige landen bekend als RVR of Outlander Sport) beleeft zijn wereldpremiere op de 89e Autosalon van Geneve. Het exterieur heeft een volledige transformatie ondergaan onder de designfilosofie robust amp; ingenious, een uiting van MMCs wereldwijde slogan Drive your Ambition.
Lees verder

Skoda toont schets VISION iV
Met het studiemodel VISION iV zet Skoda op de autosalon van Geneve (7 t/m 17 maart 2019) de volgende stap naar elektrische mobiliteit. Skoda toont nu al twee ontwerpschetsen van voertuigen die voor het eerst op basis van de Modular Electric Drive Kit (MEB) worden gebouwd. De crossover-coupe met vier portieren biedt fascinerende, sportieve lijnen.
Lees verder