Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 28 februari 2019

Leclerc met toptijd snelste op ochtend zevende testdag

Leclerc met toptijd snelste op ochtend zevende testdag
Charles Leclerc heeft de snelste tijd verreden tijdens de ochtend van testdag zeven. Met een toptijd van 1:16.231 klokte de Monegask in zijn Ferrari bovendien veruit de snelste ronde van de wintertestdagen tot dusverre. Pierre Gasly ging vanochtend 44 keer het Circuit de Barcelona-Catalunya rond en zette de vierde tijd neer met een 1:17.091.
Lees verder

Red Bull Racing vroeg klaar tijdens een-na-laatste testdag in Barcelona
Aston Martin Red Bull Racing heeft vandaag geen goed vervolg kunnen geven aan de tot nu toe goede reeks van testdagen in Barcelona. Tijdens een racesimulatie die in de middag plaatsvond, ging Pierre Gasly hard van de baan in bocht negen. De RB15 liep van de Fransman liep hierbij flinke schade op, waardoor het einde van testdag zeven een feit was voor het team uit Milton Keynes. De teamgenoot van Max Verstappen had op dat moment 65 ronden achter zijn naam staan, met een 1:17.091 als snelste...
Lees verder

Rocquelin van Red Bull Racing over crash: 'Jammer, maar zulke dingen gebeuren'
Het hoofd race-engineering van Red Bull Racing, Guillaume Rocquelin, liet na afloop van de zevende en voorlaatste testdag in Barcelona weten: "Pierre crashte omdat hij wat wijd ging in bocht negen en vervolgens de controle verloor. Je gaat daar bijna vol gas en als het dan fout gaat, voel je dat ook wel. Gelukkig is Pierre oké."
Lees verder