Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 26 februari 2019

Max sluit de tweede testweek in Barcelona af

Max sluit de tweede testweek in Barcelona af
Max Verstappen zal namens Aston Martin Red Bull Racing de tweede testweek in Barcelona afsluiten. Teamgenoot Pierre Gasly trapt op dinsdag af, waarna Max op woensdag het stuurtje van hem overneemt. Op donderdag zal Gasly weer rijden, waarna Max op vrijdag mag afsluiten.
Lees verder

Giovinazzi het snelst na ochtend vijfde testdag in Barcelona
Antonio Giovinazzi heeft de eerste ochtend van de tweede testweek in Barcelona als snelste afgesloten. De Italiaan kwam in 56 ronden tot een 1:18.589, waarmee hij Pierre Gasly (1:18.647, 61 ronden) en Charles Leclerc (1:18.651, 29 ronden) nipt voor bleef. Laatstgenoemden reden echter, in tegenstelling tot de rode C4-banden van de Alfa Romeo-coureur, op de gele mediums.
Lees verder

Gasly meest productieve coureur op vijfde testdag, Norris snelste
Lando Norris heeft de snelste tijd gereden tijd gereden tijdens de vijfde testdag in Barcelona. De McLaren-coureur was met een rondetijd van 1:17.709 nipt sneller dan Pierre Gasly in de Red Bull Racing RB15. De Fransman, die in de ochtendsessie ook de tweede tijd liet noteren (1:18.647), was met 136 ronden achter zijn naam tevens de meest productieve coureur van de dag.
Lees verder