Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 28 februari 2019

Max Verstappen rijdt 128 ronden op tesdag zes in Barcelona: 'Een goede dag'

Max Verstappen rijdt 128 ronden op tesdag zes in Barcelona: 'Een goede dag'
Max Verstappen kende een drukke testdag in Barcelona. Op dag zes van de in totaal acht dagen dat er getest mag worden voorafgaand aan de seizoensstart in Melbourne, kwam Max tot een totaal van 128 ronden en liet hij de zesde tijd noteren (1:18.395).
Lees verder

Roquelin van Red Bull Racing over testdag Max: "�Goede ochtend"�
Max Verstappen kon 128 ronden rijden tijdens zijn derde testdag in de RB15. Guillaume Rocquelin, hoofd-engineering van Aston Martin Red Bull Racing, liet na afloop van de testdag van Max op woensdag optekenen: "We hadden wederom een goede ochtend, waarbij we hetzelfde plan volgden als dinsdag, door veel kortere runs te doen en veel veranderingen aan de set-up door te voeren. In de middag begonnen we aan een geplande race-simulatie. We kwamen echter tot twee-derde. Nadat Max een klein...
Lees verder

Exclusief interview met Max: 'Auto's gaaf om te besturen, minder om in te racen'
Verstappen.nl had tijdens de testdagen in Barcelona een uitgebreid en vermakelijk gesprek met Max Verstappen. Zo ging het in deel één over de winterstop, de nieuwe RB15 en de reglementswijzigingen. In deel twee blikken we vooruit op het nieuwe seizoen, gaan we in op de ontwikkelingen binnen de Formule 1 en bespreken we het racen in de virtuele wereld.
Lees verder