woensdag 13 februari 2019

Nieuwe BMW 7 Serie wereldpremière in China.

Nieuwe BMW 7 Serie wereldpremière in China.
Chinese markt is goed voor meer dan 40% van omzet BMW 7 Serie +++ Lokale productie van zevende BMW model in China aangekondigd +++ rol van China blijft cruciaal in bedrijfsstrategie NUMMER ONE>NEXT +++ Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

2018 recordjaar voor BMW Group Nederland.
Recordverkopen voor BMW, BMW M, BMW i en MINI. BMW Motorrad voor 9e opeenvolgende jaar marktleider.
Lees verder

Elektrisch aangedreven rijplezier in het luxury performance-segment: de plug-in hybridemodellen van de nieuwe BMW 7 Serie.
Zescilinder-in-lijn benzinemotor en nog geavanceerdere hoogspanningsbatterij voor de nieuwe BMW 745e, BMW 745Le en BMW 745Le xDrive – systeemvermogen verhoogd tot 290 kW (394 pk) in SPORT-modus – volledig elektrisch, lokaal emissievrij rijden met een actieradius die gegroeid is tot 58 kilometer* – Showroomintroductie samen met andere versies van de BMW 7 Serie op 30 maart 2019.
Lees verder

Exclusief: BMW M850i xDrive Coupé First Edition.
BMW presenteert een speciale uitvoering van zijn nieuwe, luxueuze sportcoupé. Wereldwijd slechts 400 exemplaren. Exclusieve afwerking van interieur en carrosserie met specifieke details van BMW Individual.
Lees verder

BMW iNEXT ondergaat wintertests op poolcirkel.
Nieuw technologisch vlaggenschip van BMW Group voltooit eerste serie gecombineerde tests van aandrijflijn, onderstel en wielophanging onder extreme omstandigheden in het wintertestcentrum in Arjeplog, Zweden.
Lees verder

BMW Motorrad komt met veel nieuws naar de MOTORbeurs Utrecht.
Vier nieuwe modellen maken Nederlands debuut.
Lees verder

Prijzen nieuwe BMW 7 Serie.
Vanaf 30 maart bij de BMW dealer.
Lees verder

De nieuwe BMW X3 M en X4M.
BMW M GmbH breidt het aanbod van high-performance modellen uit in het segment van de Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC). De BMW X3 M en de BMW X4 M bieden de hoogste rijdynamiek, wegligging en precisie in hun segment.
Lees verder