woensdag 13 februari 2019

Verstappen.nl dankzij PCextreme vol gas vooruit

Verstappen.nl dankzij PCextreme vol gas vooruit
Lees verder

Max blikt vooruit op 2019: ëëëOptimistisch maar ook realistischëëë
Voorafgaand aan het Formule 1-seizoen 2019, heeft Max Verstappen een uitgebreid interview met Aston Martin Red Bull Racing. Wat heb je na afloop van de laatste race gedaan? "Tussen de seizoenen in wilde ik eigenlijk veel thuis zijn. Ik heb dus veel tijd doorgebracht in Monaco, met vrienden en familie. Ook heb ik een paar dagen niets gedaan, lekker thuis zijn. Ik heb gegeten wat ik wilde en dat was in januari ook zichtbaar op de weegschaal. Dat heb ik weer eraf moeten trainen. Ik heb er...
Lees verder

RB15 onthuld door Aston Martin Red Bull Racing
De Aston Martin Red Bull Racing RB15 is vandaag onthuld. In een speciale livery, alleen voor vandaag, zal de RB15 het team een nieuw tijdperk inloodsen dankzij de komst van de Honda power-unit en een aangepast rijdersduo. De eer ging naar Max Verstappen, nauwgezet gadegeslagen door Pierre Gasly, om de RB15 voor het eerst de sporen te geven. Dat gebeurde op Silverstone, waar het team vandaag een officiële filmdag draait.
Lees verder