Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: BMW toont 2 Reeks Gran Coupé

AUTOFANS
BMW toont 2 Reeks Gran Coupé
BMW schijnt voor de eerste keer licht op de op til staande 2 Reeks Gran Coupe. Dat is het sedanbroertje van de 1 Reeks hatchback en moet het vuur aan de schenen van Mercedes CLA gaan leggen.
Lees verder

Porsche neemt 911 GT2 RS terug in productie
Porsche heeft besloten 4 extra exemplaren van de 911 GT2 RS in elkaar te schroeven. Oorzaak? Een containerschip dat aan de Franse kust kopje onder ging nam 4 exemplaren mee de dieperik in. De klanten daarvan krijgen alsnog hun 911 GT2 RS. Al moet Porsche daarvoor terug de productie op gang trekken.
Lees verder

Lister LFT-C: F-Type cabrio met 666 paarden (2019)
Met de LFT-666 toonde Britse sportwagenfabrikant Lister haar versie van de Jaguar F-Type R Coupe. Vandaag doen ze dat trucje over met de cabrioversie. Die heet op z'n Listers LFT-C, is gelimiteerd tot 10 stuks en krijgt eveneens 666 pk onder de kap.
Lees verder

Kleine tease voor Chinese Chevrolet Onix
De Chinese tak van General Motors mag binnenkort een nieuwe aanwinst aan hun lijn voorstellen. Aan die voorstelling mag natuurlijk voorafgaand geen teaser-tijd ontbreken.
Lees verder

Suzuki gaat hybrides bouwen op Toyota-platform
Suzuki zal in Europa twee nieuwe auto's lanceren die gebaseerd zijn op de Toyota Corolla Touring Sports Hybrid en RAV4 Hybrid. Dat is het gevolg van een grote internationale samenwerking tussen beide automerken. Een zet die de verkoop van Suzuki in Europa een serieuze boost kan geven.
Lees verder