Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 1 maart 2019

Autofans: Gelekt: Seats eerste EV!

AUTOFANS
Gelekt: Seats eerste EV!
De Volkswagen Groep zet de komende jaren zwaar in op elekrificatie. Waardoor ook de dochterbedrijven moeten volgen. Seat, die zal op het autosalon van Genève haar eerste stap tonen naar een volledig elektrisch model. Dankzij een lek kunnen we nu al piepen naar die, jawel, el-Born!
Lees verder

Audi eet van 2 walletjes: EV's op Genève, R8 V10-hulde in de showroom
Moest het stilaan nog niet door je keelholte zijn geduwd; de Volkswagen Groep zal de komende jaren fors uitpakken met een elektrisch-offensief. Het resultaat is onder andere dat Audi op het autosalon van Genève volgende week énkel maar EV's op de stand zal zetten. Tussendoor viert het evenwel het 10-jarige bestaan van de R8 V10.
Lees verder

Toyota GR Supra GT4 is concept nummer... eumh... 423?
De Supra mag na een stevige plaagcampagne met een hoop conceptwagens eindelijk gelanceerd zijn, niet iedereen bij Toyota lijkt die nota te hebben ontvangen. Het automerk komt wederom met een conceptversie op de proppen; de GR Supra GT4 die duidelijk moet maken dat Toyota plannen heeft om naar de GT4-raceklasse te trekken met de sportwagen.
Lees verder

Officieel: Lamborghini Huracan Evo Spyder (2019)
De lak van de opgefriste Huracan Evo is nog niet droog of Lamborghini zaagt het dak al af van de Huracan facelift. 640 pk uit een atmosferische V10, dat kan enkel maar heerlijk klinken met ontblote kruin. De Lamborghini Huracan Evo Spyder is hier!
Lees verder

Officieel: Seat el-Born is Spaanse EV (2019)
Na de gelekte plaatjes die we jullie deze ochtend voorschotelden is het nu tijd voor de officiële onthulling. Met de el-Born trekt Seat voluit de kaart van de stekker. 204 pk, 62 kWh aan batterij en een range van 420 km. Geen half werk daar bij de Spanjaarden.
Lees verder