Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 1 maart 2019

Autoweek: BMW en Daimler delen autonome toekomst

BMW en Daimler delen autonome toekomst
Het hing al even in de lucht, maar BMW en Daimler bevestigen het dan eindelijk zelf: ze slaan de handen ineen om autonome technieken te ontwikkelen. Halverwege volgend jaar staat de eerste marktintroductie op de agenda.
Lees verder

Smart Forease Concept krijgt petje
Tijdens de Mondial l'Automobile Paris liet Smart vorig jaar de Forease Concept zien. Dat studiemodel krijgt in Genève een petje op zijn hoofd.
Lees verder

Volvo prijst vernieuwde XC90
Optisch gezien hield Volvo het bescheiden bij de facelift van de XC90. Onderhuids gingen ze in Zweden rigoureuzer aan de slag. Zes dagen na de onthulling is de Nederlandse prijs bekend.
Lees verder

Volkswagen Buggy Concept schemert verder door
Volkswagens grote primeur op de beursvloer in Genève belooft een bijzondere creatie te worden. De zijkant schemert in aanloop naar de salon door.
Lees verder

Smart Forease+ gepresenteerd
Gisteren konden we melden dat Smart een aangepaste versie van de Forease Concept mee zou brengen naar Genève. Dat studiemodel, de Forease+ Concept, is nu digitaal aan de wereld voorgesteld.
Lees verder

'Instap-Tesla Model 3' te bestellen in VS
De door CEO Elon Musk beloofde Tesla Model 3 van 35.000 dollar is nu te bestellen in de Verenigde Staten. Dat heeft de maker van elektrische auto's aangekondigd. Om de lagere prijs mogelijk te maken gaat Tesla wereldwijd veel winkels sluiten. Het kopen van een auto van het merk is dan alleen nog online mogelijk.
Lees verder

Hispano Suiza toont stukje Carmen
Hispano Suiza heeft het eerste beeldmateriaal vrijgegeven van de Carmen, een elektrische extremist met klassieke lijnen die tijdens de Autosalon van Genève aan het publiek wordt getoond.
Lees verder