Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 15 maart 2019

Autoweek: PPE-platform blijft binnen concern

PPE-platform blijft binnen concern
Tijdens Audi's jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders maakt het merk bekend dat merken buiten het concern niet hoeven aan te kloppen voor zijn elektrische PPE-platform.
Lees verder

Opel keert terug in Rusland
Bij Opel zitten ze niet stil. Met het doel om tegen 2022 in 20 nieuwe exportmarkten actief te zijn, heeft het Duitse merk een grote slag geslagen: het keert terug in Rusland!
Lees verder

Jaguar F-Type 5.0 V8 S Convertible - Op de Rollenbank
De Jaguar F-type, wie heeft er geen oogje op. Erik Bosveld is er in elk geval al vanaf de eerste dag enthousiast over. Nu is het zo ver en heeft hij er eentje voor de deur staan. In ingetogen zilvergrijs, maar wél met de 5,0-liter V8 met supercharger. Die geeft hem berekracht.
Lees verder

Mogelijk rechtszaak SEC tegen Volkswagen
De Amerikaanse beurstoezichthouder Securities and Exchange Commission (SEC) gaat mogelijk een rechtszaak aanspannen tegen Volkswagen vanwege het emissieschandaal. Volkswagen wordt door de SEC verdacht investeerders te hebben misleid door informatie over het gesjoemel achter te houden.
Lees verder

Lister Knobbly beter in beeld
Het Engelse Lister Cars liet in februari weten dat het met de 'Knobbly' op de proppen komt, een spartaanse spierbundel waar het bedrijf nu een afbeelding van vrijgeeft.
Lees verder

Dít is de Tesla Model Y
Met de productie van de Model 3 net een beetje op orde, waagt Tesla zich aan een nieuw avontuur. In Amerika is namelijk Tesla's nieuwste model gepresenteerd: de Model Y.
Lees verder

Toyota investeert miljarden in Verenigde Staten
Toyota investeert gigantisch in de Verenigde Staten. Het bedrijf meldt dat het tot 2021 bijna 13 miljard dollar, zo'n € 11,5, in diverse productiefaciliteiten pompt.
Lees verder