Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: PSA zet in op Nederlandse zakelijke rijders met Free2Move

PSA zet in op Nederlandse zakelijke rijders met Free2Move
Bij PSA zijn ze druk bezig met een zesde merk binnen het moederbedrijf: Free2Move. Over tien jaar moet de autodeeldienst zelfs goed zijn voor een kwart van PSA's jaarlijkse winst.
Lees verder

Zakenman bestelde duizenden Chevrolets om fabriek open te houden
Een Amerikaanse zakenman heeft naar verluidt voorgesteld om duizenden exemplaren van de Chevrolet Cruze te bestellen. Zijn doel: het openhouden van de fabriek waar de auto's worden gemaakt. Helaas gaan de plannen niet door, want het genereuze aanbod van de man is afgewezen.
Lees verder

Dacia Duster – Occasion Aankoopadvies
De Dacia Duster is een SUV voor de smalle beurs maar hij heeft ontegenzeggelijk goede kwaliteiten. Die lichten we in deze video toe en ook zijn onhebbelijkheden komen ter sprake.
Lees verder

Ares Panther komt ook als open Spyder
Ares Design verblijdde ons onlangs met de Panther, een in de ogen van velen geslaagde reïncarnatie van de legendarische DeTomaso Pantera. Naar verluidt blijft het niet bij de coupé, maar zit er ook een open versie in het vat.
Lees verder

Meer vermogen voor Ford Transit Sport Van
Ford heeft aan de krachtbron voor zijn sportiefste bus gesleuteld en heeft er negen procent meer vermogen uit weten te persen. Halverwege dit jaar belandt de vernieuwde bus op de openbare weg.
Lees verder

Xpeng blikt vooruit op elektrische Shanghai-primeur
Xpeng is een Chinese startup die zich bezighoudt met, je raadt het nooit, elektrische auto's. Het nieuwe merk heeft op Twitter een teaser vrijgegeven van z'n volgende model.
Lees verder

Dit kost de Morgan Plus Six
In Genève stelde Morgan de Plus Six voor. Het blijkt een auto naar klassiek Morgan-recept en met een klassiek Morgan-uiterlijk, maar dan wel geheel nieuw en met een moderne BMW-zespitter onder de kap. Vandaag leren we dat die wonderlijke combinatie moet kosten.
Lees verder