Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 15 maart 2019

CITROËN ONTHULT "ORIGINS"

CITROËN ONTHULT "ORIGINS"
Citroën onthult "Origins", een exclusieve Collector's Edition voor meerdere modellen uit het gamma: C1, C3, Compacte SUV C3 Aircross, Nieuwe C4 Cactus, C-Elysée en C4/Grand C4 SpaceTourer. Uitvoeringen die een eerbetoon brengen aan 100 jaar creativiteit en durf.
Lees verder

AMI ONE CONCEPT: DE VISIE VAN CITROËN OP MOBILITEIT IN DE STAD VOOR IEDEREEN!
Op de Salon van Genève van 2019 presenteert Citroën Ami One Concept, een baanbrekend 100% elektrisch vervoermiddel waarbij de digitale wereld een centrale rol speelt in een nieuwe vorm van vrije en onbezorgde mobiliteit in de stad.
Lees verder

RETROMOBILE 2019: CITROËN VIERT ZIJN HONDERDJARIG BESTAAN MET EEN UNIEKE STAND MET 30 ICONISCHE MODELLEN!
Citroën zal op indrukwekkende wijze aanwezig zijn op de 2019-editie van de beurs Rétromobile die van 6 tot en met 10 februari wordt gehouden in het beurscomplex Paris Expo Porte de Versailles.
Lees verder

WERELDPRIMEUR: SPACETOURER THE CITROËNIST CONCEPT
Op de Salon van Genève van 2019 presenteert Citroën de SpaceTourer The Citroënist Concept, een moderne en karaktervolle camper die uitnodigt om er met elkaar op uit te trekken.
Lees verder

SÉBASTIEN OGIER EN JULIEN INGRASSIA BEHALEN DE 100E OVERWINNING VAN CITROËN IN HET WRC!
87e Rally van Monte Carlo (22 - 27 januari 2019): in het jaar dat het merk zijn honderdjarig bestaan viert, behaalt Citroën Racing de honderdste overwinning in het WRC.
Lees verder

2019: Het jubileumjaar van Peter en Citroën
Peter van der Goot viert in 2019 net als Citroën een mooi jubileum: hij heeft namelijk zijn 10e Citroën op rij gekocht dit jaar! Een Ami 6 was in 1973 zijn eerste auto, en tussen zijn huidige nieuwe C4 Cactus en die eerste Ami zitten onder andere een 2CV, Dyane, GS, BX en Xantia.
Lees verder

Autorijden moet avontuurlijk zijn!
"Autorijden moet avontuurlijk zijn!" – Onno
Lees verder