Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: 6 sportieve hatchbacks die iedereen is vergeten

AUTOFANS
6 sportieve hatchbacks die iedereen is vergeten
Golf GTI! Nee, i30 N! Nee, toch de Ford Fiesta ST! Klanten vandaag op zoek naar snelle hatchbacks hebben een heerlijk aanbod om uit te kiezen. Zelfs op de tweedehandsmarkt. Wedden dat volgende zes al uit je geheugen zijn verdwenen...
Lees verder

Rijtest + video: Audi SQ2 (2019)
Audi geeft ook haar Q2 een S-kuur. Een crossover op het platform van de VW Polo met het 300 pk sterk hart van de Golf R. Het moet niet gekker gaan worden dan deze SQ2.
Lees verder

Winnaar Mazda6 wedstrijd
Kofferinhoud, comfort, verbruik, etc. Zowat alle relevante vragen passeerde de revue. Er kan er jammer genoeg maar eentje winnen, dus moest Google's randomnumbergenerator soelaas brengen.
Lees verder

Had nieuwe Toyota Supra er zo uit moeten zien?
Videotips Bakken kritiek heeft de nieuwe Toyota Supra al over zich heen gekregen. Niet enkel omdat het volgens het internet over een verbouwde BMW Z4 gaat, ook op het uiterlijk zijn er de nodige klachten. Weet deze Zweed de vinger aan de wonde te leggen en de Supra te hertekenen tot een topdesign? Bakken kritiek heeft de nieuwe Toyota Supra al over zich heen gekregen. Niet enkel omdat het volgens het internet over een verbouwde BMW Z4 gaat, ook op het uiterlijk zijn er de nodige...
Lees verder

Breekt Mercedes met Renault-Nissan-alliantie?
Daimler, het moederbedrijf van Mercedes, zou haar samenwerking met Renault-Nissan niet meer willen verlengen. Dat bericht Duits zakenmagazine Manager Magazin. Daardoor zou er een einde komen aan een intense samenwerking tussen twee giganten in de automobiel.
Lees verder