maandag 15 april 2019

Autofans: Lada geeft er de brui aan in West-Europa

AUTOFANS
Lada geeft er de brui aan in West-Europa
Misschien dachten jullie dat Lada al een tijdje niet meer in West-Europa vertoefde of erger: dat Lada volledig was uitgestorven. Dat was zeker niet het geval, maar het einde van Lada in West-Europa is in ieder geval momenteel een feit.
Lees verder

Bewaar de datum: Autofans Tour 2.0! [15/06]
De meest gestelde vraag tijdens de Autofans rondrit vorig jaar? Nee, niet waarom er een aftandse Yaris present tekende, wel wanneer de volgende tour zich zou voorschotelen. Jawel, het is weer van dattum, de Autofans Tour 2019! Autofans te lande, schrijf je snel in, want vorig jaar zaten we snel vol.
Lees verder

De top & flop van mijn Toyota Yaris T Sport
Videotips Na een jaartje in mijn bezit kan ik met zekerheid zeggen wat nu de hoogtepunten en laagtepunten van een Toyota Yaris T Sport zijn. Tijd voor de top & de flop! Na een jaartje in mijn bezit kan ik met zekerheid zeggen wat nu de hoogtepunten en laagtepunten van een Toyota Yaris T Sport zijn. Tijd voor de top & de flop! Europese autosegmentatie: BAuto type: HatchbackModel: Yaris
Lees verder

Audi AI:ME is spirituele opvolger A2 (2019)
Audi toont op het autosalon van Sjanghai haar visie op een compacte stadswagen van de toekomst. Jawel, de A2 is terug! Al heet die tegenwoordig AI:me, gebruikt hij tegenwoordig elektrokracht en rijdt hij grotendeels autonoom.
Lees verder

Dit is de nieuwe BMW M135i!
De onthulling van de nieuwe generatie 1 Reeks is nakende. BMW is zelfs al klaar met het eerste sportief derivaat, de M135i. Daar circuleren nu plaatjes van op het internet. Wat te denken van deze Audi S3 en Mercedes-AMG A 35 rivaal?
Lees verder