Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Nissan legt nieuwe klacht neer tegen voormalig topman Carlos Ghosn

AUTOFANS
Nissan legt nieuwe klacht neer tegen voormalig topman Carlos Ghosn
Dat Nissan geen sympathie meer heeft voor haar voormalige topman is nogmaals naar boven gekomen. De Japanse constructeur heeft een nieuwe aanklacht ingediend tegen Carlos Ghosn. Deze keer draait het om 4,4 miljoen euro dat zou verduisterd zijn.
Lees verder

Officieel: Toyota Proace City heeft Franse genen (2019)
Ook Toyota wil een deel van de Ludospace-koek, waardoor het een nieuw gezinsbusje lanceert. Die Proace City staat op de fundamenten van de Citroën Berlingo... en de Peugeot Rifter... en de Opel Combo Life.
Lees verder

Officieel: Renault Alaskan facelift (2019)
Renault geeft haar pick-up Alaskan een update die 'm robuuster voor de dag laat komen. Geen marketingtaal voor stoerdere bumpers, wel meer laadvermogen, straffer remmen en sterkere ophanging. Een pick-up-update zoals het moet dus.
Lees verder

Renault Kangoo Z.E. Concept blikt vooruit op 2020
Renault toont vandaag niet enkel een opgefriste Alaskan pick-up, het stelt ook een heuse conceptcar voor. Nu ja, conceptbusje. Want de Kangoo Z.E. Concept blikt vooruit op de nieuwe generatie Kangoo die volgend jaar richting de dealer rijdt.
Lees verder

Aston Martin is een gelimiteerde versie rijker
Zestig jaar geleden wist Aston Martin de eerste 2 plekken van het podium te versieren tijdens de legendarische 24 uur van Le Mans. Tijd voor een feestje, niet waar?
Lees verder