dinsdag 16 april 2019

Autofans: Officieel: Aston Martin Rapide E (2019)

AUTOFANS
Officieel: Aston Martin Rapide E (2019)
Ook Aston Martin draait het straatje van elektrificatie in. Echter niet met een compleet nieuwe auto, want het eerste elektrische model van het merk baseert zich op de ondertussen 9 (!) jaar oude Rapide Sedan. Een vreemde eend, die Rapide E.
Lees verder

Dit is de Toyota CH-R EV!
Je kon 'm al krijgen als hybride maar nu is Toyota ook klaar met de volledig elektrische CH-R. Die auto zal volgend jaar op de Chinese markt verschijnen via twee joint-ventures. Wat ontbreekt er in dit verhaal? Europa natuurlijk. Want jawel, deze CH-R EV is (nog) niet voor ons.
Lees verder

Hellkitty: Mazda MX-5 met Hellcat-V8
Videotips Met al dat elektrisch nieuws vandaag zou je bijna vergeten dat er nog steeds Amerikanen zijn die graag grote motoren in minuscule behuizingen proppen. Neem nu deze Hellkitty; een Mazda MX-5 NB met de 707 pk sterke 6.2-liter V8 vanuit een Dodge Hellcat. Wedden dat je wil kijken? Met al dat elektrisch nieuws vandaag zou je bijna vergeten dat er nog steeds Amerikanen zijn die graag grote motoren in minuscule behuizingen proppen. Neem nu deze Hellkitty; een Mazda MX-5 NB...
Lees verder

Inge neemt dankzij Autofans met haar MGB deel aan ANTWERP CLASSIC TOUR!
Begin deze maand kon je via Autofans een plaats winnen in de Antwerp Classic Tour. De winnaar is ondertussen bekend! Want Inge zal deelnemen met haar MGB. Een vrouw met smaak!
Lees verder

We weten niet goed hoe ons te voelen bij deze Lexus LM (2019)
Lexus gebruikt de L-notatie voor de meest luxueuze modellen in haar gamma. Zo is er de LS als Luxury Sedan en de LC als Luxury Coupe. Vanaf vandaag is er echter ook de LM... de Luxury Minibus?!
Lees verder