maandag 15 april 2019

Autofans: Rijtest: Mercedes B-Klasse B 200 d (2019)

AUTOFANS
Rijtest: Mercedes B-Klasse B 200 d (2019)
Mercedes snijdt de derde generatie B-Klasse aan, niet lang nadat de nieuwe A-Klasse werd voorgesteld. Evolueert B op dezelfde manier als die A?
Lees verder

Volkswagen I.D. Roomzz: 3 zitrijen aan EV (2019)
Volkswagen grijpt het autosalon van Sjanghai aan om het nieuwste familielid van de I.D.-reeks voor te stellen. Die I.D. Roomzz is een elektrische SUV met de mogelijkheid tot drie zitrijen. De Tiguan Allspace op elektropeut! Tegen 2021 bij de dealer.
Lees verder

Nieuwe Opel Corsa schudt 100 kg van zich af
Later dit jaar krijgen we de nieuwe generatie Corsa op ons bord. Nu al een belangrijke gebeurtenis voor Opel, want die Corsa zal voortaan op fundamenten van de PSA-groep rollen. Waardoor deze Corsa in essentie een Peugeot 208 is. Nuttiger dan je denkt.
Lees verder

Mercedes-Benz GLS lekt op het net
Naast BMW met hun M135i, houdt Mercedes-Benz het vandaag ook niet droog. De Duitsers moeten lijdzaam toezien hoe hun grootste SUV het internet rondgaat. Wie schade!
Lees verder

Ford introduceert High Performance Package voor Mustang 2.3 Ecoboost (2019)
Er was al langer een pittigere versie van de Mustang met viercilinder in de maak. Die heet niet Mustang ST of Mustang SVO, wel herbergt Ford de upgrades onder het High Performance Package. Meer kracht, onderdelen van de Mustang V8 en unieke accenten, dat is het pakket in een notendop.
Lees verder