vrijdag 12 april 2019

Autoweek: Baojun presenteert RS-5 én RM-C Concept

Baojun presenteert RS-5 én RM-C Concept
Baojun, een merk dat General Motors samen met SAIC Motor en Wulling in China heeft, schuift in Sjanghai straks twee nieuwe modellen naar voren. Een daarvan is een studiemodel, de ander is klaar voor de markt.
Lees verder

Prijs Nissan Leaf 62 kWh bekend
AutoWeek is de prijslijsten ingedoken en kan als eerste melden wat de Nissan Leaf met het 62 kWh grote accupakket moet kosten.
Lees verder

Volvo XC40-productie ook naar China
De wereldwijde verkoopteller van de Volvo XC40 staat ondertussen op 100.000 stuks. Volgens Volvo is het dan ook de hoogste tijd om de productie van de compacte SUV op te voeren en de productielijn daardoor uit te breiden.
Lees verder

Facelift Friday: Kia Opirus
De kans dat je de Kia Opirus vergeten bent, is bijzonder klein. De auto was verre van populair, maar had zo'n markant uiterlijk dat de aanblik van één enkel exemplaar waarschijnlijk voorgoed in je geheugen gegrift staat. De faceliftversie is minder bekend en dus is er alle reden om juist die auto nog eens voor het voetlicht te brengen.
Lees verder

Nieuwe Chevrolet Onix ook naar Zuid-Amerika
Vorige maand presenteerde Chevrolet een nieuwe compacte sedan, de Onix. De Braziliaanse tak van Chevrolet toont nu de eerste beelden van een ingepakte sedan waarmee in feite bevestigd wordt dat die auto ook naar Zuid-Amerika komt.
Lees verder

'Peugeot 508 Sport Engineered in productie'
Goed nieuws voor wie warme gevoelens kreeg van de in Parijs gepresenteerde 508 Sport Engineered Concept. Het heeft er namelijk alle schijn van dat die Franse spierbundel in productie gaat.
Lees verder

Toyota RAV4 - Honda CR-V - Mazda CX-5 - Volkswagen Tiguan - Multitest
Met de geheel nieuwe RAV4 zet Toyota sterker dan ooit in op hybridetechniek in het segment van de middelgrote SUV's. Tegelijkertijd heeft het merk het rijk niet langer alleen, want ook de Honda CR-V is er nu met elektro-ondersteuning. Of de hybride nieuwkomers inderdaad een slim alternatief zijn voor de hardlopers in dit segment, mogen ze aantonen in een vergelijking met de Mazda CX-5 en de Volkswagen Tiguan.
Lees verder