dinsdag 16 april 2019

Autoweek: Jaguar XE - Rij-impressie

Jaguar XE - Rij-impressie
Jaguar heeft de XE aangepakt. Vooral vanbinnen zie je de verbeteringen, en op benzinegebied is tegenwoordig de P250 de instapper. Dan heb je al meteen 250 pk dus. We gaan op pad om te kijken of de wijzigingen de auto weer op scherp zetten.
Lees verder

Dit zijn Volkswagens Chinese stekkerplannen
Het Volkswagen-feest in China lijkt nog niet voorbij. Na een blik te opengetrokken vol met nieuwe modellen voor binnen- en buitenland, geeft Dr. Herbert Diess aan hoe groot de Chinese rol is in de elektrische toekomst van het merk. Wat blijkt? Die wordt groot!
Lees verder

Lotus kondigt elektrische hypercar aan
Lotus komt zelden met een écht nieuw model op de proppen, maar I\in China heeft de Engelse fabrikant van lichtgewicht sportwagens nu toch echt een volledig nieuwe telg aangekondigd. En wat voor een!
Lees verder

Mini Clubman onder het mes
Mini heeft de Clubman gefacelift en dat betekent dat de eigenzinnige station in lijn wordt gebracht met de vorig jaar bijgepunte Cabrio en conventioneler ingestelde drie- en vijfdeursvarianten.
Lees verder

Aston Martin Rapide E gepresenteerd
Er staat een hoop te gebeuren bij Aston Martin. Het merk heeft de AM-RB003 en een nieuwe Vanquish in het vat, het merk komt met een SUV én is druk met de Valkyrie en de DBS GT Zagato. Allemaal nieuws voor later, want eerst gaat de aandacht uit naar deze volledig elektrische Rapide E!
Lees verder

Renault K-EV is klaar voor de markt
Renault heeft in China het doek verwijderd van de vorig jaar in conceptvorm getoonde K-EV. Het op de Kwid gebaseerde kleintje is volledig elektrisch.
Lees verder

Honda presenteert XN-V Concept
Meer Chinees elektrisch nieuws komt in de vorm van deze Honda X-NV Concept, een vooruitblik op een elektrische cross-over voor de Chinese markt.
Lees verder