woensdag 10 april 2019

Autoweek: Kwartaalcijfers Volkswagen AG: schommelingen

Kwartaalcijfers Volkswagen AG: schommelingen
Na Mercedes-Benz en Volvo geeft ook de Volkswagen Groep een kijkje in zijn financiële cijfers van het eerste kwartaal. Bij veel merken werd er omzet ingeleverd, behalve bij vooralsnog eentje: Seat! De cijfers van Skoda laten nog even op zich wachten.
Lees verder

'Productieversie Porsche 911 Speedster naar New York'
De Porsche 911 Speedster gaat in productie, maar een kant-en-klare versie hebben we nog altijd niet gezien. Mogelijk staat de productierijpe versie van de bijzondere opengewerkte 911 straks dan toch écht in New York.
Lees verder

Mercedes-Benz GLB staart je aan
Mercedes-Benz toont in New York de Concept GLB, een voorbode van een nieuw compacte cross-over. De auto schijnt nu een lichtje in een donkere wereld.
Lees verder

Nieuwe Seat Leon weer gesnapt
Seat presenteert nog dit jaar een volledig nieuwe generatie van de Leon. Die vijfdeurs hatchback is nu weer in camouflagekostuum opgedoken.
Lees verder

Karma Automotive schetst coupé
Karma Automotive pakt later deze maand stevig uit in Sjanghai. Het merk toont er drie nieuwkomers, waar deze coupé er eentje van is.
Lees verder

Bentley warmt op voor nieuwe Flying Spur
Bentley heeft de marketingmotor aangeslingerd die de komende weken ongetwijfeld de een na de andere teaserplaat uit zal spugen. Vandaag zien we voor het eerst iets van de nieuwe Flying Spur.
Lees verder

BMW jaagt M135i xDrive over de 'Ring'
Later dit jaar parkeert BMW en volledig nieuwe generatie van de 1-serie in zijn showrooms. De M Performance-versie van de nieuwe hatchback is nu op de Nürburgring gesnapt.
Lees verder