dinsdag 16 april 2019

Autoweek: Maybach en Rolls-Royce noteren topcijfers in China

Maybach en Rolls-Royce noteren topcijfers in China
Terwijl de autoverkopen in China in 2018 voor het eerst in 20 jaar lager uitkwamen dan een jaar eerder, groeit de markt voor luxe topmerken gewoon door. Rolls-Royce en Maybach maken vandaag melding van stevige verkoopcijfers.
Lees verder

Karma presenteert nieuwe Revero GT én twee concept-cars
Karma Automotive heeft niet één, niet twee, maar drie nieuwe auto's meegebracht naar de Chinese beursvloer. De belangrijkste van het drietal is de hagelnieuwe Revero GT.
Lees verder

Lexus LM is eerste MPV van het merk
In China beleeft de Lexus LM zijn debuut, een speciaal voor China en enkele andere Aziatische landen als Taiwan ontwikkelde MPV die de geschiedenisboeken in gaat als de eerste MPV van het merk.
Lees verder

Tesla: '4 miljoen ton CO2 bespaard'
Tesla presenteert z'n eerste Impact Report, een verslag waarin de impact van het merk op het milieu wordt geanalyseerd. Het is natuurlijk vooral een goed-nieuws-show, maar bevat wel een aantal interessante cijfers.
Lees verder

Chevrolet presenteert Tracker én Trailblazer
Chevrolet presenteert in China een hagelnieuwe Tracker én een ander nieuw model: de Trailblazer.
Lees verder

Nieuwe Hyundai ix25 voor China
Hyundai presenteert in China een nieuwe generatie van de ix25, een auto die wij in Europa eigenlijk helemaal niet kennen.
Lees verder

Testwerk nieuwe Toyota Yaris is begonnen
De huidige Toyota Yaris stamt uit 2017, maar is in feite een grondig opgefriste versie van een auto die al sinds 2011 in de showrooms staat. De auto op deze foto's bewijst dat er wordt gewerkt aan een geheel nieuwe opvolger.
Lees verder