woensdag 17 april 2019

Autoweek: Mercedes-Benz CLA - Eerste rijtest

Mercedes-Benz CLA - Eerste rijtest
De vorige CLA was nog te bestempelen als een sedan van de A-klasse, maar die rol is inmiddels weggelegd voor de A-klasse Limousine. De nieuwe CLA is een stuk volwassener geworden en lijkt gegroeid van mini- naar midi-CLS.
Lees verder

Vernieuwde Mercedes-Benz GLC nu in AMG 63-trim
Drie jaar geleden presenteerde Mercedes-Benz tijdens de New York International Auto Show de 63 AMG-smaken van de GLC en GLC Coupé en ook dit jaar is die Amerikaanse show het podium waarop Mercedes-Benz die krachtpatsers tilt. Ze zijn namelijk gefacelift.
Lees verder

Genesis komt met Mint Concept
Genesis, het luxemerk dat Hyundai in onder andere het thuisland en de Verenigde Staten voert, heeft een nieuwe concept-car gepresenteerd. Zijn naam is Mint. De Mint.
Lees verder

Nieuwe Toyota Highlander gepresenteerd
Toyota heeft zoals beloofd een volledig nieuwe Highlander meegebracht naar de New York International Auto Show.
Lees verder

Lincoln presenteert Corsair
Lincoln is druk bezig met het verjongen van zijn portfolio en door hoort ook een nieuwe MKC bij. De MKC-opvolger krijgt direct een nieuwe naam op zijn achterste geplakt: Corsair.
Lees verder

Ex-Saab-fabriek Trollhättan gaat Sono Sion produceren
Goed nieuws voor de inwoners van Trollhättan in Zweden. Nieuwkomer Sono Motors heeft voor de oude Saab-fabriek gekozen om de Sono Sion, hun eerste productiemodel, te bouwen. Vanaf de tweede helft volgend jaar moeten de schoorstenen daar volop niet roken.
Lees verder

Ook Audi S5 (Sportback) aan de TDI-kracht
Onlangs presenteerde Audi de nieuwe S6 en S7, een moment dat gepaard ging met de nodige verbazing. De auto's kregen namelijk geen TFSI, maar een TDI-dieselmotor onder de kap. Nu komen ook de S5 Coupé en de S5 Sportback over dit S-dieselhart te beschikken.
Lees verder