donderdag 11 april 2019

Autoweek: Mitsubishi Space Star als Libelle-edition

Mitsubishi Space Star als Libelle-edition
Speciaal voor het 85-jarige jubileum van het tijdschrift Libelle slaat het vrouwenblad de handen ineen met Mitsubishi. Samen komen zij met, je raadt het al, 85 speciale edities van de Space Star.
Lees verder

Volkswagen I.D. Roomzz weer geschetst
Volkswagen heeft de teasersmaak te pakken en geeft nog een afbeelding vrij waarop iets van de op stapel staande I.D. Roomzz is te zien.
Lees verder

Audi S6 én S7 worden beresterke diesels
Opmerkelijk nieuws van Audi. Het merk presenteert in één klap de nieuwe S6 en S7, maar wat blijkt? Het tweetal wisselt de TFSI-benzinemotor om voor een TDI-dieselmotor!
Lees verder

Infiniti toont eerste stukjes Qs Inspiration
Gisteren verschenen de eerste foto's van de Qs Inspiration Concept al te vroeg op internet en dat heeft Infiniti waarschijnlijk doen besluiten om nu ook zelf iets van het nieuwe studiemodel te tonen.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz GLS bijna plakkerloos
Gisteren bevestigde Mercedes-Benz wat we al even vermoedden: de nieuwe GLS beleeft zijn publieksdebuut tijdens de New York International Auto Show. Vandaag duiken foto's op van een vrijwel plakkerloos exemplaar.
Lees verder

Ford Mustang volgens Roush Performance
Het Amerikaanse Roush Performance brengt een heftige F-150 én een aangepaste Mustang mee naar de New York International Auto Show. Het is vooral die laatste die de aandacht weet te trekken.
Lees verder

Aston Martin DBX over de 'Ring gejaagd
Aston Martin voegt aan het eind van dit jaar zijn eerst SUV aan zijn portfolio toe, een auto die nu op de bekende Nürburgring-Nordschleife is vastgelegd.
Lees verder