dinsdag 9 april 2019

Autoweek: Nieuw topman voor Mini

Nieuw topman voor Mini
Wisseling van de macht bij Mini. De 44 jarige Bernd Körber mag zich de nieuwe topman van het merk noemen.
Lees verder

Mazda 2 BiFuel - 2012 - 303.652 km - Klokje Rond
Op zoek naar een goedkope kilometervreter kwam Bart de Jager in 2012 uiteindelijk bij de Mazda-dealer, waar op dat moment de belastingvrije Mazda 2 Bifuel in de showroom stond. Kat in 't bakkie! Afrekenen en rijden maar. Dat ging in eerste instantie uitstekend, totdat bleek dat deze compacte Japanner niet in de wieg was gelegd om gas te consumeren. Desondanks staat de teller nu al over de drie ton.
Lees verder

Dít is de Mercedes-AMG CLA35 4Matic
Mercedes-AMG heeft het derde 35-AMG-lid van zijn compacte modelfamilie gepresenteerd. Na de A35 en de A35 Limousine is hier de meest gelikte versie van het stel: de CLA35 4Matic!
Lees verder

Hyundai schetst Venue
Hyundai brengt een nieuwe compacte cross-over mee naar de New York International Auto Show en het is die Venue geheten auto die vandaag uitgebreid - middels schetsen - in beeld is gebracht.
Lees verder

Vijfduizendste Alpine A110 ziet het levenslicht
In een kleine anderhalf jaar bereikt de Alpine A110 deze week een productiemijlpaal. De fabrieksmanager van Renaults sportieve zustermerk deelt met grote trots een foto van het vijfduizendste exemplaar.
Lees verder

Lexus teast LM
Lexus neemt later deze maand een nieuw model mee naar China. Vandaag krijgen we een tweede teaser van die auto te zien, een model dat geen twijfel meer laat bestaan over zijn technische basis.
Lees verder

Great Wall toont nieuwe pick-up
Het Chinese Great Wall Motors heeft de eerste afbeeldingen vrijgegeven van een nieuwe pick-up, een werkpaard van het formaat Toyota Hilux dat later deze maand zijn publieksdebuut beleeft tijdens Auto China.
Lees verder