dinsdag 16 april 2019

Autoweek: Peugeot 508 verlengd én als plug-in in China

Peugeot 508 verlengd én als plug-in in China
De voor de Chinese markt bestemde versie van de Peugeot 508 hebben we al twee keer op de site gehad. Het is vandaag echter de eerste keer dat we de auto als plug-in hybride zien.
Lees verder

Mercedes-AMG A35 L Limousine gepresenteerd
In China heeft Mercedes-Benz de A-klasse Limousine alleen in verlengde vorm op de menukaart staan. Het is die langere sedan die nu in 35-AMG-trim is gepresenteerd.
Lees verder

Verlengde BMW 3-serie beter in beeld
In januari dit jaar konden we jullie al de eerste foto's van de verlengde versie van de 3-serie laten zien. In China heeft BMW nu meer details losgelaten van de voor de lokale markt bestemde 3-serie 'L'.
Lees verder

Kleine facelift voor Renault Koleos
Zonder er ook maar enige ruchtbaarheid aan te geven, heeft Renault op de beursvloer van Shanghai een zeer subtiel gefacelifte versie van de Koleos geparkeerd.
Lees verder

Concreet Lotus-nieuws: Evora GT4 Concept
Het grote Shanghai-nieuws van Lotus is de aankondiging dat er een hypercar komt. Daarnaast is er echter nieuws dat dichter bij het bed staat: deze GT4 Concept.
Lees verder

Mercedes-Benz kondigt zelf GLS aan
Een dag nadat het mediapakket van de gloednieuwe GLS onbedoeld op het internet terechtkwam, kondigt Mercedes-Benz nu zelf de komst van zijn luxueuze SUV aan.
Lees verder

Elektrische Toyota C-HR gepresenteerd
Toyota heeft in China de volledig elektrische en eerder aangekondigde versie van de C-HR én een nieuwe concept-car gepresenteerd.
Lees verder