woensdag 17 april 2019

Autoweek: Porsche 911 Speedster onthuld in New York

Porsche 911 Speedster onthuld in New York
Vorig jaar trakteerde Porsche zichzelf voor zijn zeventigste verjaardag met twee 911 Speedster Concepts. Nu is het tijd voor de productieversie en die beleeft zijn debuut in New York.
Lees verder

Modeljaarupdate voor Nissan GT-R Nismo
Jawel, het is klaarblijkelijk weer tijd voor een modeljaar update van de GT-R. Op de beursvloer van de New York International Auto Show zet Nissan namelijk de GT-R Nismo van modeljaar 2020.
Lees verder

Porsche 911 Targa volop in beeld
Na de coupé en de cabriolet is het wachten op de derde carrosserievariant van de nieuwe Porsche 911. Die half-open 992 komt hier gewoon ongecamoufleerd voorbij!
Lees verder

Gyon Matchless is indrukwekkende debutant
De Chinese start-up Gyon heeft in China zijn eerste studiemodel gepresenteerd en het merk doet er alles aan om indruk te maken. Dat lijkt met deze Matchless in ieder geval gelukt.
Lees verder

Xpeng presenteert P7
Terwijl steeds veel aandacht momenteel uit gaat naar New York, gaan we nog even door met het nieuws uit Shanghai. Xpeng presenteert daar namelijk de P7, waarmee het bedrijf nadrukkelijk de aanval opent op de Tesla Model 3.
Lees verder

Renault EZ-Flex: bestelbus voor de stad
Bij Renault onthullen ze ondertussen al een poos studiemodellen onder het EZ-label. Een nieuw voertuig wordt nu naar voren geschoven en komt als experiment bij twaalf Europese bedrijven terecht. Dit is de EZ-Flex.
Lees verder

Jeep Commander als plug-in hybride
Jeep heeft in China een nieuwe plug-in hybride gepresenteerd. De Commander gaat er namelijk aan de stekker.
Lees verder