maandag 15 april 2019

Autoweek: Skoda schetst Vision GT Concept

Skoda schetst Vision GT Concept
Terwijl de ogen van autoland momenteel gericht zijn op Sjanghai en New York, toont Skoda vrolijk een tweetal designschetsen van een studiemodel dat we vooralsnog in geen van die twee steden te zien krijgen.
Lees verder

2020: Europese Volvo's waarschuwen elkaar
Om Volvo's eigen veiligheidsstreven van volgend jaar te halen, komt het merk met een nieuwe zet om de kans op ongelukken te verkleinen. Vanaf volgend jaar kunnen alle nieuwe Volvo's elkaar waarschuwen bij gevaar.
Lees verder

Musk: Panasonic beperkt capaciteit Tesla
Het aantal auto's dat Tesla kan bouwen wordt beperkt door batterijenpartner Panasonic. Dat heeft topman Elon Musk van de bouwer van elektrische auto's op Twitter gezegd. Volgens hem heeft de capaciteit van de batterijenproductie al sinds juli invloed op het aantal Model 3's dat Tesla kan bouwen.
Lees verder

Chinese Kia K3 is net even anders
Kia heeft de Chinese versie van de K3 gepresenteerd, een auto die in de Verenigde Staten als Forte door het leven gaat. Nieuws voor de liefhebber: de Chinese K3 krijgt een andere snuit.
Lees verder

Bordrin presenteert iV6 en iV7
Bordrin is een nieuwe speler op de Chinese automarkt en net als vele andere nieuwe gezichten is het er eentje met grote ambities, ambities die vooral betrekking hebben op EV's. In Sjanghai presenteert het merk zijn eerste twee modellen: de iV6 en de iV7.
Lees verder

Mercedes-Benz Concept GLB gepresenteerd
Mercedes-Benz heeft in China de Concept GLB aan de wereld getoond, een auto die nu in een video is opgedoken. Op deze screenshots is de auto al vanuit alle hoeken te zien!
Lees verder

Dieselschandaal: voormalig-topman Volkswagen aangeklaagd
De Duitse justitie heeft voormalig Volkswagen-topman Martin Winterkorn aangeklaagd vanwege ernstige fraude en schending van mededingingsregels. Winterkorn maakt deel uit van een groep van vijf personen die wordt aangeklaagd door het Openbaar Ministerie van de stad Braunschweig.
Lees verder