woensdag 10 april 2019

Autoweek: Volkswagen aan Koreaanse accu-samenwerking

Volkswagen aan Koreaanse accu-samenwerking
Toekomstige accu's voor Volkswagens elektrische auto's lijken uit Zuid-Korea te kunnen gaan komen. Het merk zou op verkenning zijn voor een nieuwe samenwerking.
Lees verder

Nieuwe compacte sportieve Toyota duikt op
AutoWeek heeft patentafbeeldingen van een tot op heden onbekende compacte sportieve Toyota in handen weten te krijgen. Mogelijkerwijs hebben we hier te maken met de eerder aangekondigde 'derde sportieveling'.
Lees verder

Chery presenteert Tiggo e
Chinese merken zijn er in overvloed en hetzelfde geldt voor elektrische modellen die in het land worden aangeboden. Chery presenteert nu een elektrische versie van zijn Tiggo 5X.
Lees verder

Nissan Navara straks ook uit Zuid-Afrika
Nissan produceert de huidige generatie Navara al in Thailand, Spanje, Mexico, Argentinië en China en daar komt nu een zesde land bij: Zuid-Afrika.
Lees verder

BYD pakt uit in Sjanghai
Het Chinese Build Your Dreams (BYD) brengt een nieuwe SUV én een ogenschijnlijk indrukwekkende concept-car mee naar Auto China.
Lees verder

Nieuwe Subaru Outback naar New York
Subaru laat een teaserafbeelding zien waarmee het de komst van een volledig nieuwe Outback aankondigt.
Lees verder

Gelekt: Infiniti QS Inspiration Concept
Hoewel Infiniti in ons werelddeel het doek laat vallen, bouwt het merk voor de rest van de wereld stevig door. Een nieuwe concept-car belandt een week voor de officiële onthulling op het digitale web.
Lees verder