dinsdag 16 april 2019

Autoweek: W Motors en Iconiq tonen autonome 'Muse'

W Motors en Iconiq tonen autonome 'Muse'
Het Chinese Iconiq en zijn ontwikkelingspartner W Motors presenteren in China de Muse, een opvallend gevormd studiemodel dat volgestopt is met autonome technieken.
Lees verder

Maserati met bijzondere Quattroporte naar Shanghai
Maserati claimt dat het op de Shanghai Auto Show een 'uniek nieuw model' presenteert. Strikt genomen klopt dat, maar alleen als je een bijzondere uitvoering als een model beschouwt. Uniek is deze Quattroporte in ieder geval wel.
Lees verder

Genesis kondigt compacte auto aan
Terwijl de nieuwsstroom uit Sjanghai afneemt, maken we ons klaar voor een Amerikaans feestje in New York. Tijdens de New York International Auto Show neemt Genesis een compacte nieuwe telg mee.
Lees verder

Dít is de Aiways U7 Ion
Het Chinese Aiways blikt met een studiemodel vooruit op een groter model, een auto die boven de al bekende U5 ION een plek gaat krijgen.
Lees verder

Veelbelovend: Geely Preface Concept
Het Chinese Geely gaat aardig tekeer in Sjanghai. Het lanceerde er een volledig nieuw submerk en schuift nu ook nog eens deze veelbelovende concept-car naar voren.
Lees verder

Grove Hydrogen Automotive presenteert Granite
De hoeveelheid verse Chinese automerken is niet te overzien, maar er is weer een start-up die een combinatie van letters heeft gevonden die nog niet in gebruik was. Grove Hydrogen Automotive zet volop in op waterstof en parkeert in Shanghai een door Pininfarina getekende sedan op z'n stand.
Lees verder

BYD presenteert E-Seed GT
BYD pakt in Shanghai uit met de spectaculair gelijnde E-Seed GT, een vierzitter met vleugeldeuren.
Lees verder