zaterdag 13 april 2019

Autozine: 5 EuroNCAP sterren op Range Rover Evoque

5 EuroNCAP sterren op Range Rover Evoque
De nieuwe Range Rover Evoque heeft bij de meest recente botsproeven van Euro NCAP de maximale score van vijf sterren behaald. De score van 94 procent voor de inzittendenbescherming van volwassenen is bovendien de hoogste voor een Jaguar of Land Rover ooit. Behalve de hoge veiligheidsscore voor volwassenen scoort de nieuwe Range Rover Evoque ook uitstekend op het gebied van inzittendenbescherming voor kinderen, namelijk 87 procent.
Lees verder

Audi introduceert S6 en S7 TDI
Audi introduceert de Audi S6 sedan en Avant en de S7 Sportback, voorzien van een V6 dieselmotor met een elektrische compressor en een 48V elektrisch systeem. De sportiviteit wordt benadrukt door het S-onderstel met damping control, dynamische vierwielbesturing en een remsysteem met keramische remschijven. Dankzij tal van S-accenten is ook het uiterlijk sportief.
Lees verder

Mitsubishi Space Star in Libelle Editie
Mitsubishi introduceert de Space Star Libelle Edition. Het betreft een speciale uitvoering die is samengesteld ter ere van het 85-jarige bestaan van het tijdschrift Libelle. De Libelle Edition wordt gekenmerkt door een rijke uitrusting met unieke details en is medio mei leverbaar bij de Mitsubishi-dealer in een gelimiteerde oplage van 85 exemplaren.
Lees verder

Seat vergroot bereik aardgas-modellen
SEAT blijft werken aan CNG-technologie (aardgas) techniek. Van alle automerken heeft SEAT een van de meest brede modelprogrammas in CNG, met de Ibiza TGI, Arona TGI en Leon TGI. Met de toevoeging van een extra, derde CNG-tank benut SEAT het potentieel van aardgas nu maximaal door de actieradius van de TGI-modellen significant te vergroten.
Lees verder

Peugeot e-208 nu al te reserveren
De nieuwe volledig elektrische Peugeot e-208 is vanaf nu geheel kosteloos online te reserveren door particuliere en zakelijke klanten. Met de reserveringsmodule op Peugeot.nl kunnen klanten alvast een plek reserveren voor de volledig elektrische versie van de 208, die in de loop van het tweede kwartaal van 2020 in Nederlandse showrooms staat.
Lees verder

Mercedes bouwt accu's in Unterturkheim
Met het leggen van de eerste steen van de eerste accufabriek zet de Mercedes-Benz fabriek Unterturkheim zijn transformatie naar hightech locatie voor elektromobiliteit voort. De nieuwe accufabriek in het fabrieksgedeelte Bruhl is een belangrijk bestanddeel van het wereldwijde accu-productienetwerk van Mercedes-Benz Cars met in totaal negen accufabrieken op zeven locaties op drie continenten.
Lees verder

Skoda bouwt 22 miljoenste auto
Skoda op 11 april 2019 de 22 miljoenste auto geproduceerd. Het jubileumvoertuig, een Skoda KODIAQ GT in de kleur Velvet Red, reed in de SAIC VOLKSWAGEN fabriek in het Chinese Changsha van de band en pronkt op de Shanghai Auto Show die dit jaar van 16 tot en met 25 april plaatsvindt.
Lees verder