donderdag 11 april 2019

Autozine: McLaren Grand Tourer laat zich zien

McLaren Grand Tourer laat zich zien
Voor het eerst sinds de aankondiging tijdens de internationale autotentoonstelling van Geneve 2019 laat de nieuwe Grand Tourer van McLaren zich in zijn pure vorm zien. Het nieuwe model werpt zijn vormverhullende carrosseriepanelen af en toont zijn lijnen aan de wereld. Slechts een dunne laag camouflagemateriaal onttrekt het lichtgewicht koetswerk aan het gezicht tot de officiele onthulling op 30 april aanstaande.
Lees verder

Autotest: Lexus ES
Buiten Europa is de Lexus ES al jarenlang een begrip. Deze grote zakenauto met hybride-aandrijving is inmiddels zelfs al aan zijn zevende generatie toe. Nu komt de Lexus ES ook naar Europa. Een aanwinst?
Lees verder

Hyundai opent CRADLE-innovatiehub
Hyundai CRADLE, het onderdeel van Hyundai Motor Company voor innovatieve technologie, breidt het aantal kantoren wereldwijd uit. Na Silicon Valley (Verenigde Staten) en Tel Aviv (Israel) opent Hyundai nu ook een CRADLE-innovatiehub in Europa, in de Duitse hoofdstad Berlijn.
Lees verder

Hyundai toont Style Set Free Concept
Het concept van de auto ontwikkelt zich. Was het oorspronkelijk slechts een vervoermiddel om van A naar B te reizen, nu is de auto vervlochten met ons dagelijkse leven. Tijdens de Designweek van Milaan presenteert Hyundai onder het motto STYLE SET FREE zijn innovatieve visie op de wijze waarop autos zich ontwikkelen tot individuele leefruimtes.
Lees verder

Autotest: Skoda Scala
Skoda maakt verstandige en nuchtere auto's. Een Skoda biedt alles wat nodig is, maar niet meer dan dat. Op die manier kan de prijs scherp blijven en dat maakt een Skoda tot een slimme keuze. Maar... nu introduceert Skoda de Scala. Een middelgrote auto die de ruimte én de uitrusting van een klasse hoger biedt. Is de Scala wel een echte Skoda?
Lees verder

Hyundai lanceert modulair platform
Hyundai lanceert een volledig nieuw platform. Het betreft een modulaire bodemplaat die als basis moet dienen voor verschillende (nieuwe) aandrijflijnen en veiligheidstechnologieen. De eerste Hyundai met het nieuwe, modulaire platform is de Sonata. Deze middenklasser komt later dit jaar op de Amerikaanse markt. Vanaf 2020 verschijnen in Europa de eerste Hyundais met het nieuwe platform.
Lees verder

Mercedes-Benz en ENGIE werken samen
Mercedes-Benz is op Benelux-niveau een samenwerking aangegaan met energiebedrijf ENGIE voor elektrische laadpunten van EVBox. Dit partnership maakt het mogelijk om dealers en klanten van A tot Z te begeleiden in de omschakeling naar elektromobiliteit. ENGIE voorziet met haar filiaal EVBox in allesomvattende laadoplossingen op maat, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De samenwerking met ENGIE en EVBox is van toepassing op alle elektroautos en plug-in hybrids van Mercedes-Benz Cars amp; Vans, Mercedes-Benz EQ en smart.
Lees verder