vrijdag 7 juni 2019

Autofans: Michelin werkt samen met GM aan "band zonder lucht"

AUTOFANS
Michelin werkt samen met GM aan "band zonder lucht"
Franse bandenfabrikant Michelin speelt al langer met het idee om een band zonder lucht op de markt te brengen. Samen met General Motors willen ze die Uptis-band over vijf jaar op de markt brengen. Gebakken lucht?
Lees verder

Mercedes-AMG A 45 S krijgt 421 pk (!) onder de kap
De strafste AMG van Mercedes' A-familie heeft een cijfer. 421 pk zal AMG sleuren uit een 2-liter viercilinder voor de A 45 S-derivaten van de A hatchback, Berline en CLA. Vierhonderdeenentwintig pk... in een C-segmenter. De verbrandingsmotor komt dan wel steeds meer onder druk te staan, zonder gevecht zullen ze niet van het toneel verdwijnen.
Lees verder

Yes! Alpine A110 'S' in aantocht
Franse sportwagenfabrikant Alpine heeft een plaagcampagne op gang getrokken voor een speciale A110 die naar Goodwood trekt per container. Alles lijkt er op te wijzen dat het hier gaat over een extremere variant van de A110 met de 300 pk sterke motor vanuit de Renault M├ęgane R.S. Trophy.
Lees verder

Deze Brute Bentley Continental GT jaagt op Pikes Peak Record
Na vorig jaar heuvelklim Pikes Peak te veroveren met een Bentayga trekt Bentley nu met de Continental GT naar de Amerikaanse wedstrijd. Geef toe, er is iets heerlijks aan een statige Brit in race-outfit.
Lees verder

Vrijdag Fandag 2019: Stel je kandidaat!
We hebben ze al een tijdje in onze broodtrommel laten zitten, maar dit jaar willen we ze terug. Wat? Jouw auto en jouw liefhebbersverhaal! Vrijdag Fandag in een notendop.
Lees verder