donderdag 13 juni 2019

Autoweek: Fiat Ducato krijgt ook stekker

Fiat Ducato krijgt ook stekker
Fiat lanceert aan het einde van dit jaar zijn eerste volledig elektrische bus. De Ducato krijgt een stekker en wordt als test eerst aan grote klanten geleverd. Volgend jaar volgt de introductie voor het grote publiek.
Lees verder

Topman Volkswagen: dicht bij deal met Ford
Volkswagen is dicht bij een deal met Ford voor samenwerking op het gebied van elektrische auto's en autonoom rijden. Dat zei topman Herbert Diess van VW op een bijeenkomst van topmanagers op het hoofdkantoor in Wolfsburg.
Lees verder

Audi A3 opnieuw in beeld
De nieuwe Audi A3 is weer eens gespot. De vierde generatie van het model draagt nog steeds een stevig camouflagepak.
Lees verder

Complete prijslijst Mazda 3 Skyactiv-X bekend
Mazda vult de vorige week gepresenteerde basisprijs van de 3 met Skyactiv-X motor aan met prijzen van alle varianten. Ook komt het merk met meer specificaties, waaronder de belangrijke verbruikscijfers.
Lees verder

Kia en Hyundai steken meer geld in Aurora
De twee Koreaanse autobouwers kondigen een extra investering aan die zij willen doen in een reeds bestaande partnerschap. Aurora Innovation Inc. kan op een extra duit geld rekenen.
Lees verder

Mercedes-Benz GLS krijgt Nederlands prijskaartje
De Nederlandse importeur van Mercedes-Benz maakt de eerste vanafprijs voor de nieuwe GLS bekend. Voorlopig komt het Duitse vlagschip alleen als 400d 4Matic naar ons land.
Lees verder

Alpine A110S onthuld
Vanmorgen toonden we al teaserplaten van een nieuwe Alpine A110, nu hebben we het echte beeld én alle details van wat het nieuwe topmodel uit Dieppe gaat worden. Dit is de Alpine A110S.
Lees verder