vrijdag 21 juni 2019

Autoweek: Suzuki Vitara ook als Katana

Suzuki Vitara ook als Katana
In Nederland maakten we recent kennis met de exclusief voor ons land ontwikkelde Suzuki Swift Sport Katana: een speciaal sportpakket met uiterlijke wijzigingen. In Italiƫ hebben ze die auto waarschijnlijk ook voorbij zien komen, want zij lanceren nu ook een soortgelijke auto.
Lees verder

Kia onthult de Seltos
Kia's SUV-segment heeft er een nieuwe telg bij, want het merk onthult de Seltos. Of wij de compacte SUV kunnen verwachten, is een beetje onzeker.
Lees verder

Nissan Juke verliest camouflage
Nissan komt steeds verder in de testfase van de nieuwe Juke. In vergelijking met eerder spionagebeelden verliest de cross-over beduidend meer camouflage. De onthulling lijkt nabij.
Lees verder

Mijlpaal: tienmiljoenste Nissan uit Sunderland-fabriek
Ondanks alle Brexit-spanningen is het in Sunderland tijd voor een feestje, want het tienmiljoenste voertuig rolt daar van de fabrieksbanden. Een 'Vivid' blauwe Nissan Qashqai is het feestnummer.
Lees verder

Renault Kangoo duikt wederom op
Zo schrijven we maanden, zo niet jaren, niet over de Renault Kangoo, zo komt de auto de laatste tijd bijna dagelijks voorbij op deze site. Een nieuwe gelekte foto brengt de personenversie van de besteller in beeld.
Lees verder

Audi A6 2.7 TDI Business - 2006 - 1.038.000 km - Klokje rond
Henk van Vliet rijdt al negen jaar lang in dezelfde Audi A6 door heel Europa met als gevolg dat hij onlangs het miljoen aantikte. Ondanks dat zijn auto nog prima rijdt, voorspelt onze techneut Joep Schuurman de A6 geen gouden toekomst meer.
Lees verder

Elektrische Ford Mustang naar Goodwood Festival of Speed
De Engelse start-up Charge Cars is tijdens het Goodwood Festival of Speed aanwezig met een wel heel interessante auto. Het bedrijf brengt namelijk een volledig elektrische Ford Mustang mee naar het jaarlijkse autofeest.
Lees verder