dinsdag 18 juni 2019

Autoweek: Testwerk nieuwe Nissan Rogue / X-trail van Start

Testwerk nieuwe Nissan Rogue / X-trail van Start
De huidige Nissan Rogue staat sinds 2014 in de Amerikaanse showrooms en is in de VS bepaald niet onsuccesvol. Deze auto maakt duidelijk dat Nissan werkt aan een opvolger van de auto, die bij ons X-Trail heet.
Lees verder

Renault Zoe - Eerste kennismaking
Terwijl Peugeot en Opel nog tot volgend jaar moeten wachten om hun elektrische offensief in het B-segment te starten, rolt Renault ze snel nog even het gras voor de voeten weg met de derde generatie Zoe. Toegegeven, het is uiterlijk meer een ingrijpende facelift, maar onderhuids heeft Renault een plagerige stroomstoot voor PSA in petto.
Lees verder

Gemballa ontwikkelt eigen supercar
Het Duitse Gemballa kennen we als tuner die zijn creatieve vaardigheden maar wat graag botviert op modellen van Porsche. Nu laat het bedrijf weten dat het aan een volledig eigen supercar werkt.
Lees verder

Toyota GR Super Sport in beeld
Toyota gaat deelnamen aan de nieuwe 'hypercar'-klasse van de WEC. Van de veelbelovende racer ligt derhalve ook een straatversie in het verschiet.
Lees verder

Prijs Mercedes-AMG A 35 Limousine bekend
Interesse in een sportieve maar relatief compacte sedan? Dan kun je bij Mercedes-Benz terecht voor de Mercedes-AMG A35 Limousine. Wij kunnen nu melden wat die versie, een andere nieuwe variant, moet gaan kosten.
Lees verder

Tesla Model 3 Long Range – RWD niet meer leverbaar
Tesla heeft de Long Range – Rear Wheel Drive-versie van de Model 3 stilzwijgend uit het leveringsprogramma gehaald. Dat valt bijna niet op, want dit type stond al nooit op het officiële menu.
Lees verder

Porsche 718 als Spyder en Cayman GT4
Elke grote verandering die Porsche doorvoert aan z'n traditionele sportauto's kan rekenen op een forse portie weerstand. Het merk verzacht de pijn bij de nieuwe topversies van de 718-reeks echter rigoureus, want alle traditionele ingrediënten zijn hier present.
Lees verder