Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Kia maakt prijs nieuwe e-Soul bekend

Kia maakt prijs nieuwe e-Soul bekend
Kia start met de verkoop van de nieuwe e-Soul. De elektrisch aangedreven crossover wordt in Nederland standaard geleverd met een 64 kWh-batterij, die goed is voor een actieradius van 452 km (WLTP). De prijzen beginnen bij 42.995 euro.
Lees verder

Nieuw instapmodel voor Nissan Leaf
Nissan introduceert een nieuwe instap-versie van de Leaf. Vanaf 36.990 is de nieuwe Nissan LEAF nu leverbaar. Het betreft de uitvoering Acenta met een 40 kWh lithium-ion batterij, die is toegevoegd aan de line-up voor 2019. Nissan wil hiermee elektrisch rijden aantrekkelijker maken voor zowel leaserijders als particulieren.
Lees verder

BMW introduceert 8-Serie Gran Coupe
BMW breidt het gamma van de nieuwe 8-Serie uit met een vierdeurs model. De 8-Serie Gran Coupe is de eerste BMW in het segment die is afgeleid van een tweedeurs sportauto. De 8-Serie Gran Coupe is tegelijk met de 8-Serie Coupe en de M8 GTE (een endurance raceauto) ontwikkeld. De carrosseriestructuur, aandrijflijn en het onderstel zijn afgestemd op het leveren van maximale prestaties. Laag zwaartepunt, gelijke gewichtsverdeling voor en achter, lichtgewichtconstructie met gebruik van aluminium, magnesium en met koolstofvezel versterkt plastic (CFRP), aerodynamisch geoptimaliseerde carrosserie.
Lees verder

CUPRA krijgt nieuw hoofdkantoor
Het sportieve automerk CUPRA zet nieuwe stappen. Recent voltooide CUPRA zijn organisatie met de benoeming van het nieuwe managementteam plus een uitbreiding van het team met 50 procent. Deze week heeft het merk het startschot gegeven voor de bouw van zijn nieuwe hoofdkantoor en de transformatie van SEAT Sport naar de CUPRA Racing Factory.
Lees verder

Maserati Levante Trofeo en GTS in NL
De Maserati Levante met V8-motor, de Trofeo danwel GTS, wordt vanaf deze herfst leverbaar in Nederland. Tijdens de Autosalon van Geneve 2019 kondigde Maserati de komst van het Levante Trofeo topmodel voor de Europese markt al aan. Tegelijkertijd volgt ook de Levante GTS, die eerder dit jaar al werd gepresenteerd op de Shanghai Motor Show.
Lees verder

Rij-impressie: Toyota Prius
De Prius is sinds 1997 het visitekaartje van Toyota. Deze auto, met zowel een benzine- als een elektromotor onder de kap, zorgde voor een ware revolutie en zette Toyota op de kaart als een groen en innovatief merk. Maar inmiddels wordt de vierde generatie van de Prius links en rechts ingehaald door geheel elektrische auto's, terwijl alledaagse modellen van Toyota tegenwoordig ook zijn voorzien van hybride-aandrijving. Kan de facelift voor modeljaar 2020 de Prius weer tot de voorloper maken die hij ooit was?
Lees verder

Renault Clio vanaf 22 juni bij de dealer
Renault introduceert de nieuwe Clio in Nederland. Alle Nederlandse dealers hebben vandaag een demonstratieauto opgehaald bij de Midden Nederland Hallen in Barneveld, waar honderd exemplaren in het Renault-logo opgesteld stonden. De nieuwe Clio is vanaf 22 juni te bezichtigen bij de Renault dealers.
Lees verder