Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Lexus biedt Urban Art proefrit aan

Lexus biedt Urban Art proefrit aan
Lexus introduceert voor de nieuwe UX (Urban Explorer) in Nederland een bijzondere proefrit, genaamd Urban Art Tour. Deze unieke audiotour is een eerste interactieve proefrit en voert de rijder langs diverse prikkelende en fantasierijke creaties in Amsterdam. De route leidt langs pakkende streetart, verrassende beelden en bijzondere architectuur. Kortom: uitgesproken design. En laat dat nu net een van de kenmerken van de nieuwe Lexus UX zijn.
Lees verder

Autotest: Seat Tarraco
Wat is de beste Seat? Is dat de snelste? De sportiefste? Of juist de meest praktische? Voor wie niet kan kiezen is er een model dat simpelweg alles biedt. De Tarraco is ruim, stoer, praktisch, terreinwaardig en... nu ook leverbaar in een extra sterke uitvoering met 2.0 TSI motor.
Lees verder

Renault introduceert derde generatie Zoe
Renault introduceert de derde generatie van de Zoe. Aan de buitenzijde toont de nieuwe ZOE zijn persoonlijkheid, terwijl het kenmerkende, moderne design behouden is gebleven. Het interieur is grondig vernieuwd, met een volledig nieuw ontworpen instrumentarium en dashboard. De nieuwe ZOE biedt meer bereik door nieuwe techniek en een nieuwe 52 kWh-batterij, goed voor een actieradius van 390 kilometer volgens WLTP. De ZOE is geschikt voor 22 kW AC-laden en nu ook 50 kW DC-laden. Met zijn krachtigere, 100 kW sterke elektromotor biedt de nieuwe ZOE betere prestaties.
Lees verder

Porsche 718 nu ook als GT4
De Porsche 718-familie krijgt versterking. Met de nieuwe 718 Spyder en 718 Cayman GT4 plaatst Porsche twee uitvoeringen aan de top van de serie. Voor het eerst delen de open 718 Spyder en de 718 Cayman GT4 met een vast dak de technische basis: de nieuw ontwikkelde 4,0-liter zescilindermotor met natuurlijke aanzuiging in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De boxermotor levert in beide modellen 309 kW / 420 pk. Zowel de open als gesloten versie is uitgerust met efficiente aerodynamica, een volledig GT-chassis en krachtige remmen.
Lees verder

Volkswagen start met Car.Software
Volkswagen start met Car.Software. Deze nieuwe tak binnen het bedrijf, waarvoor tegen 2025 meer dan 5.000 digitale specialisten werken, is onder meer verantwoordelijk voor het nieuwe vw.os besturingssysteem en de Volkswagen Automotive Cloud. Het concern ontwikkelt nu zo'n 10 procent van haar software in-house en wil dit tegen 2025 verhoogd hebben naar meer dan 60 procent.
Lees verder

Range Rover Velar als Carbon Edition
Land Rover presenteert exclusief voor de Nederlandse markt de Range Rover Velar Carbon Edition. De gelimiteerde uitvoering onderscheidt zich door een rijkere uitrusting en diverse carbonfiber exterieurdetails. De Range Rover Velar Carbon Edition is er vanaf 86.290 euro.
Lees verder

Opel maakt prijs Corsa-e bekend
Opel biedt de volledig nieuwe, zesde generatie van de Corsa aan met volledig elektrische aandrijving. De batterij-elektrische versie biedt een actieradius van 330 km (volgens WLTP). De orderboeken van de nieuwe Corsa openen vandaag met de bekendmaking van de prijs voor de extra rijk uitgeruste Launch Edition: 34.999 euro. Deze prijs is inclusief afleverkosten, 11 kW 3-fase onboard charger, type 3 laadkabel en een onderhoudsabonnement voor zes jaar (Opel e-service).
Lees verder