Doorgaan naar hoofdcontent

Prijsvraag GP Frankrijk: win 'n oranje G-Star MAXRAW t-shirt + VER sleutelhanger

Prijsvraag GP Frankrijk: win 'n oranje G-Star MAXRAW t-shirt + VER sleutelhanger
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 
Lees verder

Honda introduceert Spec 3 power unit upgrade in Frankrijk
"Op het circuit Paul Ricard gebruiken we een geüpgraded Spec 3 power unit in de auto's van Max Verstappen, Pierre Gasly en Daniil Kvyat", laat Toyoharu Tanabe, technisch directeur van Honda Racing F1, weten. "De wijzigingen ten opzichte van de vorige specificaties betreffen met name de ICE en turbocharger. Onze data van de testbank bevestigen een toename in het vermogen ten opzichte van onze vorige versie van de power unit." "Maar we weten dat we nog...
Lees verder

Max vanuit Frankrijk: 'Natuurlijk wil ik winnen'
Aston Martin Red Bull Racing en Scuderia Toro Rosso hebben in Frankrijk de beschikking over de Spec 3 power unit, de nieuwe upgrade van motorleverancier Honda. "De upgrade van de power unit van Honda is weer een stapje vooruit", vertelt Max. "De boel moet heel blijven, dus er worden kleine stappen vooruit gezet en als dat zou betekenen dat er later in het jaar een extra motor ingezet moet worden dan is dat zo."
Lees verder