Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Chevrolet blikt vooruit Corvette Convertible

Chevrolet blikt vooruit Corvette Convertible
Vanmorgen presenteerde Chevrolet een volledig nieuwe Corvette Stingray, een supercar die nu voor het eerst met een achter de stoelen geplaatste motor in productie gaat. Tijdens de presentatie van de nieuwe Corvette Stingray hebben de Amerikanen al de eerste beelden van de op stapel staande Corvette Convertible getoond.
Lees verder

Gespot: BMW 5-serie facelift
Iedere BMW 5-serie moet er vroeg of laat aan geloven: een facelift. Bij de huidige generatie is dat niet anders en vandaag hebben we de aangescherpte variant voor het eerst in beeld.
Lees verder

Prijzen vernieuwde Volkswagen Passat bekend
Volkswagen heeft prijzen geplakt op de vernieuwde Passat. De instapper met 1.5 TSI onder de kap volgt overigens pas in oktober. Ook staat de GTE nog niet op de leveringslijst.
Lees verder

Prijzen én details vernieuwde Hyundai Ioniq
Onlangs kregen alle varianten van de Hyundai Ioniq een facelift. Vandaag leren we wat de aangescherpte Koreanen kosten, maar er zijn ook meer technische details.
Lees verder

Facelift Friday: Renault Clio I
De eerste Renault Clio is typisch zo'n auto waaraan veel mensen warme herinneringen hebben. De allemansvriend die de 'Supersinq' verving, kreeg in 1996 een modernere, bollere neus.
Lees verder

Carlos Ghosn sleept Nissan en Mitsubishi voor Nederlandse rechter
De in opspraak geraakte Carlos Ghosn heeft autofabrikanten Nissan en Mitsubishi voor de rechter gesleept in Nederland. De gevallen topman eist 15 miljoen euro van de bedrijven, omdat zijn contract ten onrechte beëindigd zouden zijn.
Lees verder

Kia Ceed vs. Skoda Scala - Dubbeltest
De grote Skoda Octavia blijkt meer en meer een goedkoop alternatief voor de echte middenklasse auto's. Hierdoor is er ruimte voor een harde concurrent voor de populaire hatchbacks. En dus is hier de Skoda Scala. Maar hoe presteert hij tegen het succesvolle Koreaanse geweld?
Lees verder