Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Gerucht: Mercedes-Benz stopt met X-klasse

Gerucht: Mercedes-Benz stopt met X-klasse
Het lijkt op korte termijn gedaan te zijn met de X-klasse. Althans, als we de berichtgeving van het normaliter goed geïnformeerde Automotive News mogen geloven.
Lees verder

Facelift op komst voor Nissan Serena
Nissan heeft een facelift doorgevoerd op de Serena. De praktische bus is in zijn gemoderniseerde vorm nog niet te koop, maar we kunnen er wel al digitaal naar kijken.
Lees verder

Dít is de Lotus Evija!
Lotus heeft de laatste jaren de ene na de andere speciale editie uitgebracht van auto's als de Elise, Exige en Evora. Nu is het moment eindelijk daar dat de kleine Engelse fabrikant een volledig nieuw model uitbrengt. En hoe. We maken kennis met de eerste écht nieuwe Lotus in jaren, en dat is direct deze Evija.
Lees verder

Audi A4 - Rij-impressie
Na vier jaar met slechts een minimale ingreep, is het nu tijd voor de Audi A4 om echt een frisse neus te halen. Een klassieke facelift, waarbij het uiterlijk op de schop gaat, maar er onderhuids eigenlijk niet zoveel verandert.
Lees verder

Mercedes-AMG CLA45 (S) Shooting Brake breekt los
Mercedes-Benz breidt het CLA-gamma uit met de absolute topversies. We heten welkom: de Mercedes-AMG CLA45 Shooting Brake en de nog wildere CLA45 S-versie daarvan!
Lees verder

Groupe Renault officieel met Jiangling Motors in zee
Renault is officieel in zee gegaan met de Jiangling Motors Corporation Group, kortweg JMCG. De Fransen nemen een aandeel van 50 procent in JMEV, de elektrische tak van Jiangling.
Lees verder

Toyota start onderzoek naar bemande maanwagen
In maart dit jaar liet Toyota weten dat het overwoog om met samen met het Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA) onderzoek te doen naar de mogelijke ontwikkeling van een maanwagen. Nu meldt Toyota dat dat onderzoek er inderdaad gaat komen.
Lees verder