Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Tesla voert kleine prijswijzigingen door

Tesla voert kleine prijswijzigingen door
Tesla voert wat kleine wijzigingen door aan het leveringsgamma van de Model 3, Model S en Model X. De instapversie van de Model 3 wordt daarmee strikt genomen iets goedkoper, al geldt dat alleen als je een wit exemplaar kiest.
Lees verder

Dongfeng komt met elektrische pickup
Het Chinese Dongfeng heeft een elektrische pick-up aan zijn leveringsgamma toegevoegd. Daarmee is het bedrijf  Tesla en de veelbelovende nieuwkomers Rivian voor.
Lees verder

Modeljaarupdate voor Skoda Karoq en Kodiaq
Skoda voert op zowel de Karoq als de Kodiaq een modeljaarupdate door. Het voornaamste uiterlijke verschil vinden we aan de achterzijde van het tweetal.
Lees verder

Alle prijzen Mazda CX-30 bekend
De vanafprijs was al bekend, maar nu laat Mazda ook weten wat de overige versies van de nieuwe CX-30 moeten kosten. Behalve de 122 pk sterke Skyactiv-G-motor staat zoals aangekondigd ook de revolutionaire Skyactiv-X-motor op de prijslijst.
Lees verder

Peugeot prijst meer versies nieuwe 208
Peugeot gaf eerder al een deel van de prijslijst van de nieuwe 208 vrij. Aan die voorlopige lijst zijn nu een reeks nieuwe versie  toegevoegd. Daarbij geeft Peugeot ook informatie over de uitrusting van de diverse uitvoeringen.
Lees verder

Mercedes-AMG brengt GLC en GLC Coupé 43 4Matic-versies terug
Mercedes-Benz breidt het gamma van de onlangs vernieuwde GLC-klasse uit met de AMG 43 4Matic-smaken van de GLC en de GLC Coupé.
Lees verder

Gefacelifte Mazda 2 in beeld
Mazda heeft in Japan de orderboeken geopend van de gefacelifte 2. We moeten het met deze ene afbeelding doen, maar kunnen wel al melden wat er zoal gaat veranderen.
Lees verder