maandag 22 juli 2019

Autozine: Hyundai prijst vernieuwde IONIQ

Hyundai prijst vernieuwde IONIQ
Hyundai heeft de IONIQ verbeterd voor modeljaar 2020. Niet alleen uiterlijk, ook technisch en wat betreft uitrusting. De batterijcapaciteit van de vernieuwde IONIQ Electric is vergroot van 28 naar 38,3 kWh. Daardoor nam de actieradius toe tot 294 km (volgens WLTP). De vernieuwde IONIQ Plug-in Hybrid kan nu 66 km puur elektrisch afleggen (volgens WLTP).
Lees verder

Land Rover hergebruikt plastic afval
Jaguar Land Rover werkt mee in een project voor een recyclingproces voor plastic afval. Het is de bedoeling om hiervan nieuw hoogwaardig materiaal te maken dat is te gebruiken in toekomstige modellen. Naar schatting bedraagt de hoeveelheid plastic afval tegen het jaar 2050 wereldwijd meer dan 12.000 miljoen ton. Nog niet alles kan worden gerecycled voor gebruik in de auto-industrie. Vooral voor onderdelen die moeten voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen is dat nog niet mogelijk.
Lees verder

Hyundai ontwikkelt Active Shift Control
Hyundai heeft Active Shift Control (ASC) transmissietechnologie ontwikkeld. Deze vinding monitort 500 keer per seconde de schakelmomenten van de transmissie en kan hierdoor de efficiency van de transmissie optimaliseren. De transmissie schakelt sneller op, met voor de bestuurder tal van voordelen: een snellere acceleratie, een lager verbruik en een langere levensduur door minder slijtage.
Lees verder

Ford maakt vloermatten van plastic fless
Ford heeft een slimme manier gevonden om plastic flessen te hergebruiken. Elke geproduceerde EcoSport SUV wordt voorzien van vloerbekleding die is gemaakt van 470 plastic wegwerpflessen.
Lees verder

Jaguar I-PACE nu als Business Edition
Jaguar presenteert de I-PACE Business Edition. Die onderscheidt zich door een extra rijke standaarduitrusting en speciale leasemogelijkheden. Een Eneco-laadpunt is bij het operational of financial leasetarief inbegrepen.
Lees verder

Audi vernieuwt SQ7 TDI
Met zijn 320 kW / 435 pk sterke V8 turbodiesel met elektrische compressor is de Audi SQ7 TDI het absolute topmodel binnen de Q7-serie. Audi heeft de SQ7 nu op detail aangescherpt voor modeljaar 2020. Vanaf begin september 2019 is de vernieuwde Audi SQ7 TDI te bestellen bij de Nederlandse dealers.
Lees verder

5e Subaru Forester als First Edition
Eind dit jaar staat de nieuwe Forester e-BOXER, de volledige nieuwe en vijfde generatie van Subarus alleskunner in de showroom. Om klanten de mogelijkheid te bieden om nog dit jaar te rijden en de fiscale aanpassingen van de overheid in 2020 voor te zijn, biedt Subaru de mogelijkheid om nu al een auto te reserveren.
Lees verder