vrijdag 19 juli 2019

Designworks: Mobility beyond. Stimulating ambitious visions of the future.

Designworks: Mobility beyond. Stimulating ambitious visions of the future.
Met zijn wortels in de industriële designwereld heeft Designworks zich in de loop van meer dan veertig jaar gevestigd als een onafhankelijk ontwerpbureau van wereldklasse dat innovatie stimuleert. Hier reflecteert president Holger Hampf op de voortdurende invloed van de studio - en op zijn rol in de toekomst van de steeds veranderende industrie van transport en mobiliteit.
Lees verder

Reputatie-onderzoek MT500: BMW Group Nederland nummer één in de categorie 'Producent Automotive'.
Management Team (MT) onderzoekt jaarlijks hoe het is gesteld met de reputatie van Nederlands grootste bedrijven. Op 27 juni maakte het gezaghebbende managementtijdschrift de resultaten bekend van de 2019-editie van het reputatie-onderzoek: van de 500 bedrijven met de beste reputatie behaalde BMW Group Nederland de eerste plaats in de categorie 'Producent Automotive' en de achtste plaats in de gehele ranglijst van 500 bedrijven.
Lees verder

De nieuwe BMW X6
BMW onthult een nieuwe generatie van het model dat de basis legde voor een innovatief en hoogst onderscheidend nieuw type auto: de Sports Activity Coupé (SAC). De nieuwe BMW X6 koppelt de wendbare en veelzijdige rijeigenschappen van een Sports Activity Vehicle met de ronduit indrukwekkende looks van een coupé.
Lees verder

De nieuwe BMW R nineT /5.
BMW R nineT /5: exclusief model ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de /5 Serie en 50 jaar BMW Motorrad-productie in Berlijn. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Financial Services lanceert Pay As You Drive autoverzekering in samenwerking met Allianz Benelux.
Eerste autofabrikant in Nederland die Pay As You Drive autoverzekering lanceert, in samenwerking met Allianz +++ Betalen voor de daadwerkelijk gereden kilometers voor elke BMW en MINI berijder.
Lees verder

Volledig elektrisch rijden met de nieuwe MINI Electric.
Met de komst van de MINI Electric is volledig elektrisch rijden nu ook in de unieke stijl van MINI te ervaren. De auto combineert duurzame mobiliteit met het rijplezier, expressieve design en de premium kwaliteit die zo kenmerkend zijn voor MINI. Het eerste volledig elektrische model van het Britse merk biedt het typische pure MINI gevoel en maakt lokaal emissievrij rijden mogelijk.
Lees verder

BMW Group beats market trend: sales and market share grow in first half year
Record first half-year sales top 1.25 million, up 0.8% +++ Best-ever June for BMW: sales up 1.4% to total 203,523 +++ BMW brand sales up 1.6% in year to date: 1,075,959 delivered +++ BMW i3 sales increase 21.2% in first half-year +++ Significant customer interest in new MINI ELECTRIC +++ Nota: "Positive impact of our model roll-out is clear" +++
Lees verder

Prijzen nieuwe BMW 1 Serie.
Derde generatie BMW 1 Serie combineert het kenmerkende rijplezier van BMW met een aanmerkelijk ruimer interieur. Met een geavanceerd onderstel, innovatieve technologie en integratie van alle voor de rijdynamiek belangrijke componenten en regelsystemen is de nieuwe BMW 1 Serie aanmerkelijk wendbaarder dan voorheen – zowel met de nieuwe voorwielaandrijving als met de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive.
Lees verder