Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Hyundai 45 concept is eerbetoon aan de pony

AUTOFANS
Hyundai 45 concept is eerbetoon aan de pony
Hyundai zal op het autosalon van Frankfurt hulde brengen aan de eerste auto die het ooit zelf ontwierp en in één klap vooruitkijken naar de elektrische Hyundai van de toekomst. Ja, deze 45 concept belooft nu al een heerlijk retrokarretje te worden.
Lees verder

Revenant Automotive "fixt" Aston Martin Vantage
Maken tuners er veelal een erezaak van om reguliere auto's te bekladden met gigantische spoilers, koelsleuven en bling bling-velgen doet Revenant Automotive net het omgekeerde. Het neemt de Aston Martin Vantage als basis en poogt de excentrieke styling van de huidige generatie wat in te tomen. Het resultaat is wonderwel geslaagd.
Lees verder

Opel plaagt met elektrische auto voor Frankfurt (2019)
Het autosalon van Frankfurt loert om de hoek en dat zal je geweten hebben! Want de teaser-afdelingen van automerken draaien momenteel overuren. Opel doet ook een duit in het zakje met een plaagstoot naar een "electrifying" conceptwagen die ze zullen meenemen naar de IAA. Hoogstwaarschijnlijk gaat het over een update van de GT X Experimental.
Lees verder

Autosalon Frankfurt 2019: de premières van A tot Z [IAA 2019)
Volgende maand opent de IAA 2019 haar deuren voor pers en autoliefhebbers vanuit alle windstreken. Een autosalon dat zeker de moeite is om eens te gaan bekijken. Welk nieuws er zoal valt te rapen? We sommen alle premières op in dit handig overzicht!
Lees verder

Eerste Hulp Bij Vettige Aanraakschermen - Autoglans
Videotips Moderne auto's beschikken over stevige aanraakschermen en fraai blinkende pianolak in het interieur. Wat je het best kan doen om krasjes te vermijden? Dat zoeken we vandaag uit in Autoglans! Moderne auto's beschikken over stevige aanraakschermen en fraai blinkende pianolak in het interieur. Wat je het best kan doen om krasjes te vermijden? Dat zoeken we vandaag uit in Autoglans!
Lees verder