Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Officieel: Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid is kolos met 690 pk (2019)

AUTOFANS
Officieel: Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid is kolos met 690 pk (2019)
Porsche heeft het doek gehaald van de Cayenne Turbo S E-Hybrid. Een Cayenne Turbo van 550 pk die nog eens hulp krijg van elektrokracht. Waardoor het systeemvermogen op 690 pk en 900 Nm komt te liggen. Juich echter niet te vroeg, zelfstandige, want deze Turbo S E-Hybrid is allerminst 100% aftrekbaar.
Lees verder

Japanse zakenman kocht vijf W Motors Fenyr SuperSport Launch edities
Een hypercar van 1.3 miljoen euro, het is enkel de rijken der aarde gegeven. Sommigen zijn echter zo rijk dat ze besluiten meteen 5 exemplaren op de kop te tikken. Eén voor elke dag van de week, bijvoorbeeld. Jawel, een Japanse zakenman kocht net voor 6,5 miljoen euro 5 exemplaren van de W Motors Fenyr SuperSport.
Lees verder

Rezvani Tank X is Jeep Wrangler met +1.000 pk (2019)
Het Amerikaanse Rezvani Motors heeft een Jeep Wrangler een exuberante make-over gegeven. Het resultaat is de Tank X. Met +1.000 pk, een absurde body en een prijskaartje van minimaal 349.000 dollar.
Lees verder

Rijtest: Op pad met de Mazda MX-5 30th Anniversary en al zijn voorgangers (2019)
De Mazda MX-5 viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. Een mijlpaal die de Japanners met graagte in de verf zetten met de speciale en gelimiteerde 30th Anniversary Edition. Tegelijk gingen we ook nog eens op pad met alle voorgaande generaties van 's werelds populairste roadster.
Lees verder

Hyundai schetst nieuwe generatie i10
Tijdens het autosalon van Frankfurt volgende maand zal Hyundai de derde generatie i10 wereldkundig maken. Het kleine stadskarretje wordt nu al geschetst door de Zuid-Koreanen en belooft naar analogie met Kona een stuk meer expressie per vierkante centimeter te krijgen.
Lees verder