zondag 11 augustus 2019

Autofans: Tushek TS900 Apex: 1.340 stekkerhybride pk’s uit Slovenië

AUTOFANS
Tushek TS900 Apex: 1.340 stekkerhybride pk's uit Slovenië
Het piekpkleine Sloveense sportwagenmerk Tushek toont zich bijzonder ambitieus. Het werkt namelijk aan een plug-in hybride supersporter met 1.340 pk en 1.600 Nm.
Lees verder

Consumentenvereniging verzet zich tegen Trumps verbruiksnormen
Amerikaans president Trump wil de strikte verbruiksnormen voor auto's ongedaan maken die zijn voorganger Obama heeft opgelegd. Consumer Reports, de plaatselijke Test Aankoop, berekende echter dat die maatregel de consument veel geld zal kosten.
Lees verder

Tesla neemt de telefoon niet meer op
Sinds een maand of twee kunnen Tesla-rijders die aan hun auto willen laten sleutelen de constructeur niet meer telefonisch bereiken. Wie een service-afspraak wenst, kan die enkel nog via een app boeken.
Lees verder

Volgens VW gaat iedereen weldra aan de stekker
Een hoge pief bij de VW-groep zegt dat het punt heel nabij is waarop een elektrische auto even veel kost als een vergelijkbaar model met verbrandingsmotor.
Lees verder

Het Autofans Doldwaze Deelnemersoverzicht Van Scotland Rally 2019!
Videotips Autofans mocht dankzij Suzuki België 2 winnaars op roadtrip door Schotland sturen in de Scotland Rally. En redacteur Yves... die dook ook plots op. Of de Whisky al naar zijn hoofd was gestegen? Autofans mocht dankzij Suzuki België 2 winnaars op roadtrip door Schotland sturen in de Scotland Rally. En redacteur Yves... die dook ook plots op. Of de Whisky al naar zijn hoofd was gestegen?
Lees verder