Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: BMW 316i Executive - 1999 - 670.037 km - Klokje rond

BMW 316i Executive - 1999 - 670.037 km - Klokje rond
Nooit eerder reed Kay van Rijswijck zó lang met dezelfde auto. Maar zijn oude trouwe 316i op lpg blijft het maar doen en sinds zijn pensionering maakt Kay ook niet zoveel kilometers meer. Hoeft ook niet, de teller staat al op 670.000! Feit is wel, dat hij na 45 jaar van het gas af moet omdat de moderne BMW's zich daar niet meer voor lenen. Als de volgende tenminste een BMW wordt...
Lees verder

Dít is de nieuwe Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid!
Porsche breidt het leveringsgamma van zowel de Cayenne als van de Cayenne Coupé uit met de Turbo S E-Hybrid. Deze plug-inhybride is direct de krachtigste Cayenne die je kopen kunt.
Lees verder

Opgedirkte Jeep Renegade van Militem Hero
Het Italiaanse Militem heeft een wel heel opvallend aangeklede versie van de Jeep Renegade aan zijn leveringsgamma toegevoegd. De optische tuner schuift de Hero naar voren.
Lees verder

BYD presenteert Qin EV
Het Chinese Build Your Dreams heeft een elektrische versie toegevoegd aan de menukaart van de Qin. Opvallend detail: de nieuwe versie heeft een andere carrosserie dan het origineel.
Lees verder

Nu uit een normale hoek: BMW 4-serie Coupé
Nu de twee carrosserievarianten van de nieuwe 3-serie in de showroom staan, kan men bij BMW gaan toewerken naar het sportieve broertje 4-serie. De coupé laat zich vandaag wederom zien, ditmaal uit een wat gangbaarder hoek.
Lees verder

Dacia prijst nieuwe instapmotor Duster
Dacia heeft een nieuwe instapmotor voor de Duster klaarliggen: de TCe 100. De Nederlandse importeur hangt nu een prijskaartje aan de nieuwe instapper. Daarnaast is ook de vierwielaandrijving terug van weggeweest bij de Roemeen.
Lees verder

Novitec pakt Ferrari 488 Pista aan
Gisteren bleek Novitec, dat zich normaliter vooral bezighoudt met Italiaanse exoten, zich te hebben vergrepen aan een Tesla Model 3. De Duitse tuner is weer terug bij z'n leest en presenteert nu een extra imposante versie van de Ferrari 488 Pista.
Lees verder