Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: BMW Z4 M40i vs. Toyota Supra - Dubbeltest

BMW Z4 M40i vs. Toyota Supra - Dubbeltest
Niemand kan het ontgaan zijn dat de nieuwe Toyota Supra en BMW Z4 technische zielsverwanten zijn. Het doet vrezen voor het onderscheidende vermogen van beide. Op de Duitse geboortegrond van Supra en Z4 blijkt die vrees gelukkig ongegrond.
Lees verder

Eerste kennismaking: Volkswagen T-Roc Cabrio
Hoewel Volkswagen niet bepaald bekend staat om zijn uiterst excentriek vormgegeven modellen, heeft het merk met auto's als de New Beetle RSI en de Phaeton diverse keren bewezen niet bang te zijn om dingen eens iets anders te doen. Nu voegt Volkswagen weer een vreemde snuiter aan zijn gamma toe: de T-Roc Cabrio.
Lees verder

Dit is de Volkswagen T-Roc Cabrio
Met het wegvallen van de New Beetle Cabrio streepte Volkswagen ook zijn laatst overgebleven cabrio van de modellenlijst. Tot nu, want de Wolfsburgers komen met een zomers model. Zie hier: de T-Roc Cabrio.
Lees verder

Acura toont Type S Concept
Na het tonen van een aantal teasers trekt Acura eindelijk het doek van de Type S Sedan.
Lees verder

Prijzen Audi S4 én S5 bekend
Audi plakt in een vloeiende beweging prijsstickers op de nieuwe S4 én S5. Wie een 347 pk sterke 3.0 TDI onder de kap van zijn Audi wenst, moet een bedrag van minimaal € 96.180 reserveren.
Lees verder

Audi beprijst plug-ins van Q5
Zojuist kon AutoWeek melden wat de nieuwe S4- en S5-smaken moeten opbrengen. Nu is er meer prijstechnisch nieuws van het merk met de vier ringen. We hebben nu namelijk de prijzen van de Q5 50 TFSI-e én van de Q5 55 TFSI-e te pakken. Inderdaad, de twee nieuwe plug-inversies.
Lees verder

Kia onthult nieuwe Mohave
Kia heeft in het thuisland een hagelnieuwe Mohave gepresenteerd. Die forse SUV behoeft enige toelichting.
Lees verder