Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: De Tweeling: SsangYong Musso - Mercedes-Benz Musso - Daewoo Musso

De Tweeling: SsangYong Musso - Mercedes-Benz Musso - Daewoo Musso
Mercedes-Benz levert sinds jaar en dag motoren en versnellingsbakken aan SsangYong. Dat de eerste Musso er ook daadwerkelijk als Mercedes was, is minder bekend.
Lees verder

Volkswagen en SEC moeten geschil zelf oplossen
De Amerikaanse beurstoezichthouder SEC en Volkswagen moeten proberen een geschil over het omvangrijke emissieschandaal in overleg de wereld uit te helpen. Dat heeft een Amerikaanse federale rechter in de zaak aan de strijdende partijen laten weten. Volgens hem pakt een onderling akkoord voor alle partijen voordeliger uit. Hij geeft ze daarvoor tot 4 oktober de tijd.
Lees verder

Infiniti komt met SUV-Coupé
Infiniti laat met een zeer eenvoudige teaserafbeelding weten dat het een nieuw model in zijn ontwikkelingskamers heeft staan: een coupé-SUV.
Lees verder

Porsche Type 64 toch niet verkocht door vreemde vergissing
Tijdens de Monterey Car Week in Californië is de allereerste Porsche, de zogenaamde Type 64, ter veiling aangeboden. De verkoop van wat de duurste auto ter wereld had kunnen worden eindigde echter in een flop die het gevolg is van een ouderwetse spraakverwarring.
Lees verder

Dit zijn de Mercedes-Benz A- en B-klasse plug-in
Mercedes-Benz zet een nieuwe stap in de richting van een volledig geëlektrificeerd portfolio. Onder het 'EQ Power'-label komt het merk met een nieuwe reeks plug-in hybride-modellen. Zie hier: de A- en B-klasse met een stekker.
Lees verder

Lamborghini viert dubbel feest in Monterey
Lamborghini komt met twee feest-edities tijdens de Monterey Car Week. De Huracán EVO verschijnt als GT Celebration en de Aventador SVJ Roadster krijgt een 63-tenue.
Lees verder

Infiniti Project Black S mogelijk in productie
Kennen we de Infiniti Project Black S nog? Daar is na een lange periode weer nieuws over! De heftige concept-car gaat namelijk mogelijk in productie.
Lees verder